Home TOP NEWS Ακυρώθηκε το ματς με Ροστόφ και αντίπαλος στο 3ο φιλικό η Ντινάμο...

Ακυρώθηκε το ματς με Ροστόφ και αντίπαλος στο 3ο φιλικό η Ντινάμο Μόσχας

proetoimasia-2o-filiko-wacker-part2 (38)


Επόμενος αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της δεν θα είναι η Ρωσική Ροστόφ αλλά μία άλλη πολύ γνωστή του τριφυλλιού. Οι πράσινοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ντινάμο Μόσχας, την ομάδα που έκλεψε από το τριφύλλι την πρόκριση στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το φιλικό με την Ροστόφ ακυρώθηκε και άμεσα διευθετήθηκε άλλο με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αντιμετωπίζει τους Ρώσους της Ντινάμο στη Γερμανία. Η αναμέτρηση είναι ορισμένη για τη Δευτέρα (20/06).

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ομάδας μας για την αλλαγή:

«Το Σωματείο μας έχει ενημερωθεί από την Ροστόφ πως, περισσότεροι από δέκα ποδοσφαιριστές της δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη βίζα για είσοδό τους στην Αυστρία και ως εκ τούτου αδυνατεί να συμμετάσχει στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι, που είχε διευθετηθεί για τις 20 Ιουνίου 2016.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, έγιναν άμεσα διευθετήσεις και ορίστηκε νέο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τη Δυναμό Μόσχας, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016, στις 18:00 (ώρα Κύπρου), στο Wörgl. Υπενθυμίζεται πως το φιλικό παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά και σε ανοικτή ζώνη από την PrimeTel».