Home TOP NEWS Δύσκολο το έργο τους, μοιάζουν αποφασισμένοι

Δύσκολο το έργο τους, μοιάζουν αποφασισμένοι

carver-tzionis


Σε καλή διάθεση και αποφασισμένοι. Αυτή είναι η εντύπωση που μας έδωσαν Τζον Κάρβερ και Αντώνης Τζιωνής σήμερα. Ο κάθε ένας από τους δυο άντρες της φωτογραφίας έχει δύσκολο έργο για διαφορετικούς λόγους. Το κοινό όμως είναι πως καλούνται να οδηγήσουν ο κάθε ένας από τη θέση του, την ΟΜΟΝΟΙΑ σε καλύτερες μέρες. Καλούνται να την οδηγήσουν ξανά στη κορυφή.

Ο πρώτος, ο Άγγλος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει την πίεση λόγω της ανομβρίας από τίτλους. Έχει επίσης να αντιμετωπίσει το γεγονός πως πρέπει ουσιαστικά να χτίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά από την αρχή, αφού θα χρειαστούν πολλές μεταγραφές και είμαστε ακόμα στη μέση. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος του βέβαια είναι να περάσει το εμπόδιο της Μπάναντς και σε αυτόν συγκεντρώνεται. Στο πίσω μέρος του μυαλού του όμως, είναι πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ, πώς θα περάσει τη φιλοσοφία του, πώς θα κάνει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια.

Όσον αφορά τον Αντώνη Τζιωνή, έχει ακόμα περισσότερα θέματα να διαχειριστεί μαζί με τους συνεργάτες του. Πρώτο και καλύτερο το οικονομικό, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μείνει συνεπείς προς τους ανθρώπους που εργοδοτεί για να τους δώσει τις σωστές συνθήκες να δουλέψουν, ενώ παράλληλα πρέπει να μειώνει και το χρέος. Εξίσου σημαντικό, είναι και να ενώσει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού τα τόσα χρόνια στα χαρακώματα μας έχουν χωρίσει σε στρατόπεδα. Για το δεύτερο είναι αποφασισμένος και έχει ήδη κάποιες σκέψεις στο μυαλό του. Αν τις υλοποιήσει θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα.