Home TOP NEWS Εκμεταλλευτείτε το κλίμα και το επίπεδο

Εκμεταλλευτείτε το κλίμα και το επίπεδο

13490607_1158024994219411_2856426881692055729_o


Δεν χρειάζεται να είναι εκεί κανείς για να το καταλάβει, μιλάνε οι εικόνες από μόνες τους. Το κλίμα στο προπονητικό κέντρο είναι εξαιρετικό και οι ποδοσφαιριστές παρότι εξουθενωμένοι από τις προπονήσεις του Κάρβερ και του επιτελείου του, δείχνουν να το απολαμβάνουν. Το πρώτο βήμα για να παίξει μια ομάδα καλό ποδόσφαιρο είναι να γίνει οικογένεια και τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι βλέπουμε πως τα πράγματα βαίνουν καλώς. Οι φιλίες βέβαια από μόνες τους δεν παίζουν μπάλα.

Και κάπου εκεί μπαίνει το δεύτερο κομμάτι, το σημαντικό. Τονίζουμε πως τα πιο κάτω προκύπτουν από τα όσα μαθαίνουμε από την Αυστρία, γιατί είναι άλλωστε κάπως κλισέ αυτή την εποχή. Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν, φαίνεται πως έχουν εντυπωσιαστεί από τον Άγγλο προπονητή τους, αλλά και όλο το τεχνικό τημ. Ο τρόπος δουλειάς έχει αλλάξει κατά πολύ, οι βοηθοί και οι γυμναστές εμπλέκονται σε αυτήν πολύ πιο έντονα, τη στιγμή που ο Κάρβερ επιβλέπει και θέλει να φροντίζεται και η τελευταία λεπτομέρεια.

Προφανώς στο προπονητικό κέντρο δεν είμαστε, μόνο στους αγώνες έχουμε άτομο, για να επιβεβαιώσουμε με τα μάτια μας τα πιο πάνω. Τα μηνύματα όμως είναι θετικά και ελπίζουμε η ΟΜΟΝΟΙΑ να εκμεταλλευτεί τόσο το εξαιρετικό κλίμα, όσο και το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται. Έχουμε ανάγκη καλό ποδόσφαιρο και ανταγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος και αυτή την εποχή θα μπουν οι βάσεις.