Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Match Report: Matt is on fire!

Match Report: Matt is on fire!

banants-omonoia-armenia-a (16)


Με την υπογραφή του Ματ Ντάρμπισαϊαρ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε από την Αρμενία με τη νίκη (0-1), που της δίνει το προβάδισμα για πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο. Οι πράσινοι είχαν συνεχώς την μπάλα στα δικά τους πόδια και πήραν το ζητούμενο με τους αντιπάλους να μην δείχνουν κάτι ιδιαίτερο στον αγώνα.
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 5ο λεπτό ο Μπουρέγιεφ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ που πήγε λίγο πάνω από την εστία της ομάδας. Οι αντιπάλοι δοκίμασαν με αντεπιθέσεις μετά από λάθη στο χώρο του κέντρου όμως σε 2 περιπτώσεις ο επιθετικός τους ήταν εκτεθειμένος. Η πρώτη προσπάθεια από τους παίκτες μας έγινε στο 6ο λεπτό, όμως το σουτ του Σέρινταν ήταν άστοχο. Στο 14ο λεπτό ο Δημήτρης Χριστοφή έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Αγκάγιεβ να περνάει στη θέση του. Λίγα λεπτά μετά, συγκεκριμένα στο 18′, σημειώθηκε μία καλή φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Καρλίτος βρήκε με όμορφη μπαλιά τον Ντάρμπισαϊαρ και ο Άγγλος δοκίμασε σουτ με πλάτη στην εστία, όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Ο επιθετικός του τριφυλλιού τελικά βρήκε στόχο, στο 26ο λεπτό όταν με εξαιρετική κεφαλιά, μετά από συστημένη μπαλιά του Καρλίτος, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Γκαζαριάν, βάζοντας την ομάδα μας σε θέση οδηγού. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα μας συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα, πατώντας σε αρκετές περιπτώσεις την περιοχή των Αρμενίων. Στο 38ο λεπτό ο Ρενάτο Μαργκάσα έπιασε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και με τη βοήθεια του δοκαριού, πήγε κόρνερ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με αρκετή όρεξη μπήκε στην επανάληψη το τριφύλλι. Στο 51′ χάθηκε μία καλή ευκαιρία όταν ο Σέρινταν δεν πρόλαβε την μπάλα σε παράλληλη πάσα του Ντάρμπισαϊαρ στην περιοχή. Η πίεση αυξήθηκε προς τους αντιπάλους και στο 57′ ο Παντελιάδης είχε σπουδαία ευκαιρία για γκολ, όμως ο Γκαζαριάν απέκρουσε σωτήρια στο σουτ του Ελλαδίτη αμυντικού. Στο 64′ σημειώθηκε μία φάση, όχι για γκολ, αλλά για χειροκρότημα αφού ο Αγκάγιεφ έβγαλε την μπάλα εκτός ενώ η ομάδα μας ήταν στην επίθεση, αφού είδε παίκτη της Μπάνατς να βρίσκεται στο έδαφος και να έχει πόνο στο πόδι. Από στημένο ήταν επόμενη απειλή των πράσινων, ο Παντελιάδης εκτέλεσε φάουλ, ο Γκαζαριάν όμως μπλόκαρε. Στο 71′ η Μπάνατς προσπάθησε εντός περιοχής για το γκολ, όμως η μπάλα πήγε ψηλά μετά από σουτ. Στο 87′ και ενώ έπεσαν οι ρυθμοί, η Μπάναντς απείλησε, όμως ο Παντελιάδης έδιωξε πριν πλησιάσει ο επιθετικός στην εστία του Παναγή.

Συμπερασματικά
Ο Ντάρμπισαϊαρ βρήκε δίκτυα στο πρώτο επίσημο του παιχνίδι με την ομάδα μας και αυτό κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον κόσμο μας. Ο Άγγλος δείχνει πως έχει πολλά να προσφέρει στο τριφύλλι. Όσον αφορά το σύνολο, υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από μας οι Νταμπίζας και Κάρβερ, γι’ αυτό και άλλωστε τρέχουνε για ακόμα μερικές προσθήκες στο ρόστερ. Επαναληπτικός σε μία βδομάδα στο ΓΣΠ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Καρλίτος, Όρσουλιτς, Παντελιάδης, Μαργκάσα, Φλορέσκου, Φυλακτού, Χριστοφή (15′ Αγκάγιεφ), Μπαντιμπαγκά (90′ Φιλιώτης), Σέρινταν (70′ Κλέιτον) , Νταρμπισάιαρ