Home TOP NEWS O Παναγιώτης Αγριογιάννης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας

O Παναγιώτης Αγριογιάννης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας

agriogiannis


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Αγριογιάννη ως το νέο προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας. Αναλυτικά:

Το Σωματείο μας ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον 37χρονο Ελλαδίτη, Παναγιώτη Αγριογιάννη, για να αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα μας.

Ο κ. Παναγιώτης Αγριογιάννης είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος UEFA Goalkeeping A.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ακαδημία Παθιακάκη και το Κερατσίνι. Ακολούθως, από το 2006 μέχρι το 2012 δούλεψε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και έπειτα από το 2012 μέχρι και το 2015 διετέλεσε προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Την αγωνιστική περίοδο 2015-16 εργάστηκε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα στην ομάδα Αλ Ραΐτ.

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Παναγιώτη Αγριογιάννη ήταν σύντομη, καθώς λόγω τραυματισμού αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 26 χρόνων. Μέχρι τότε, είχε θητεύσει σε ομάδες γ” και δ” εθνικής κατηγορίας.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου. Σημαντικό ρόλο για την επιλογή μου έπαιξε ο άνθρωπος με τον οποίο έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κ. Νίκος Νταμπίζας. Βασική επιδίωξή μας είναι η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Στο ειδικό κομμάτι, θέλουμε οι τερματοφύλακες να είναι έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας”, ανέφερε ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόσληψή του από το Σωματείο μας.