Home TOP NEWS Πρώτα η Μπάναντς

Πρώτα η Μπάναντς

preoetoimasia-3o-filiko-dynamo (11)


Από τις 16:00 χθες το απόγευμα, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, στο μυαλό των περισσότερων φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η εμπειρία μας από παιχνίδια 1ου γύρου δείχνει πως τα φαβορί δύσκολα μένουν έξω, έτσι μέσα του Ιούλη είναι πολύ πιθανόν να κλείσουμε ραντεβού με τους Ισραηλινούς. Πριν από αυτούς όμως, έχουμε σίγουρα 2 μάχες να δώσουμε με τη Μπάναντς από την Αρμενία. Και όχι δεν θα την κάνουμε να μοιάζει υπερομάδα, ούτε όμως μας παίρνει να υποτιμήσουμε.

Υπερομάδα δεν ήταν ούτε η Ντινάμο Μπατούμι άλλωστε, αλλά βρήκαμε πέρσι τρόπο να αγχωθούμε και να ανησυχήσουμε. Σε αυτό το στάδιο εξαρτάται από την ΟΜΟΝΟΙΑ αν θα κάνει διπλές προπονήσεις, ή αν θα έχουμε αχ και βαχ και βάσανα. Επειδή λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ απέχει ακόμα ποσοτικά και από πλευράς ετοιμότητας από το 100% της, ας έχει το νου της, να μπει στις αναμετρήσεις δυνατά και να πάρει αυτό που θέλει. Να μην υποτιμήσει, να μην αστειευτεί.

Μιλώντας για την Μπάναντς, πρέπει πάντως να πούμε και πως από πέρσι ανήκει σε Ρώσο ιδιοκτήτη. Κάπως έτσι γέμισε και Ρώσους ποδοσφαιριστές. Δεύτερης διαλογής μεν, σαφώς ανώτεροι από πιθανούς Αρμένιους δε. Είπαμε, δεν τρομάζει η Μπάναντς, ούτε αμελητέα ποσότητα είναι όμως. Σοβαρά να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα.