Home TOP NEWS Θα κτυπήσει πρώτα σε συγκεκριμένες θέσεις

Θα κτυπήσει πρώτα σε συγκεκριμένες θέσεις

940FRA_2242+(1)


Πέραν του κεφαλαίου “προπονητής” ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τους Δώρο Σεραφείμ και Άγη Ιακωβίδη και για τις επαφές που είχε με ποδοσφαιριστές. Όπως έχει γραφτεί πολλάκις, ο Νταμπίζας θέλει με το που αποκτηθεί ο νέος κόουτς, να είναι σε θέση να του παρουσιάσει επιλογές που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων έτσι ώστε να κλείσουν όσοι ταιριάζουν στα θέλω του. Μίλησε έτσι με αρκετούς παίκτες, τις περισσότερες φορές για να διερευνήσει κατά πόσον θα τους ενδιέφερε η μετακίνηση στη Κύπρο.

Σε πρώτη φάση, στο μυαλό του Νταμπίζα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις όπου παρουσιάζεται μεγαλύτερη ανάγκη. Βρισκόμαστε ακόμα στη 1η μέρα του Ιούνη κάτι που δυσχεραίνει την προσπάθεια. Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που δέχονται να κλείσουν σε κάποια ομάδα αφού θέλουν πρώτα να δουν τις επιλογές τους, αλλά και να ξεκουραστούν αφού κάποιοι είχαν υποχρεώσεις μέχρι τη τελευταία εβδομάδα του Μαΐου. Για το λόγο αυτό, άμεσα αναμένεται να κλείσουν μόνο παίκτες σε θέσεις που υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Όσο για τη προέλευση των παικτών αυτών, όπως θα αντιληφθήκατε ήδη από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, οι περισσότεροι θα είναι Ελλαδίτες, ή είχαν πέρασμα από την Super League. Για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω ο Νταμπίζας θέλει να είναι σίγουρος για το τι παίρνει.