Home TOP NEWS Θα τιμωρήσει μόνο αν το επιτρέψουμε

Θα τιμωρήσει μόνο αν το επιτρέψουμε

filiko-aek-gsz-24-6 (7)


Μόλις ένα μήνα μετά την έναρξη προετοιμασίας, το δεχόμαστε, καλύτερα να είμαστε προσγειωμένοι και συγκρατημένοι. Καλύτερα να παίρνουμε όλα τα παιχνίδια σοβαρά, ίσως κάποιες φορές πιο σοβαρά κι από όσο θα έπρεπε, παρά να βρεθούμε προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Μεταξύ σοβαρότητας και υπερβολικού σεβασμού όμως υπάρχει διαφορά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην συγχύζουμε το ένα με το άλλο. Το κάναμε πέρσι και δώσαμε δικαίωμα στα όνειρα της Μπατούμι.

Η Μπάναντς είναι μια καλή ομάδα, με σαφώς ψηλότερα επίπεδα ομοιογένειας από την ΟΜΟΝΟΙΑ μιας και δεν έχει προχωρήσει σε αλλαγές του ρόστερ. Μέχρι εκεί όμως, μιας και σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ποιότητα, εμπειρία, έδρα, είναι όλα με το μέρος της ομάδας μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε την Πέμπτη στο γήπεδο του αντιπάλου, είναι να μπούμε με αυτοπεποίθηση, να ψάξουμε ένα γκολ και να τους φέρουμε σε άβολη θέση. Από κει και πέρα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο αυτό είναι δεδομένο. Αν θέλουμε να μπούμε ομίλους όμως, θα συναντήσουμε πολύ ισχυρότερους αντιπάλους από τη Μπάναντς. Προσοχή ναι, σεβασμός ναι, αλλά και αυτοπεποίθηση γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα από τις δύο.