Home TOP NEWS Αυτοί που άφησαν υποσχέσεις

Αυτοί που άφησαν υποσχέσεις

Δεν πρόκειται να αρχίσουμε τα καθιερωμένα “να κρατήσουμε τα θετικά”, γιατί πολύ δύσκολα μπορεί να βρει κανείς θετικά από ένα πρόωρο αποκλεισμό. Άλλωστε χάνουμε ή κερδίζουμε σαν σύνολο και όχι σαν μονάδες και το αποτέλεσμα κόντρα στη Μπεϊτάρ δεν ήταν για κανένα μας το επιθυμητό. Υπήρχαν όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές που άφησαν υποσχέσεις. Αφήνουμε πίσω τους Ντάρμπισαϊαρ και Κλέιτον από τους οποίους περιμένουμε να κάνουν τη διαφορά και προτιμούμε να εστιάσουμε σε πιο νεαρούς.


Αμίρ Αγκάγιεφ

Δεν είναι ότι έθελξε τη Πέμπτη με την απόδοση του. Δείχνει όμως να έχει κάποια καλά στοιχεία, όπως η ταχύτητα και η διεισδυτικότητα, ενώ σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας. Προφανώς περιμένουμε πολλά περισσότερα, κρατάμε τα στοιχεία.

Κωνσταντίνος Παναγή

Έκανε κάποιες λάθος πάσες με τα πόδια, είναι όμως ξεκάθαρο πως ο Αγριογιάννης τον δουλεύει πολύ σε αυτό το σημείο και προσπαθεί να προσθέσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του. Ο Παναγή είχε τρεις πολύ δύσκολες επεμβάσεις, σε διαγώνια σουτ των Βάλπουρτ και Σέχτερ αλλά και μια εξ’ επαφής κεφαλιά του Ατζίλι. Έδειξε επίσης πιο άνετος στις εξόδους του από ότι πέρσι.

Μπλάσι Τουρέ

Μπαίνει στο κομμάτι, λόγω της ατομικής τεχνικής. Ο τρόπος που ο νεαρός μέσος υποδέχεται τη μπάλα και απελευθερώνεται τον βοηθά να ξεχωρίσει. Προσπάθησε επίσης να κάνει πιο γρήγορο το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι υπέρ του. Και από αυτόν πάντως περιμένουμε να δούμε κι άλλα.

Ονησίφορος Ρουσιάς

Στην προκειμένη τελευταίος και καλύτερος. 60 αγωνιστικά λεπτά έχει πάρει στην Ευρώπη και έχει πετύχει 3 γκολ. Αυτό που του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια ήταν η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα στις φάσεις. Φέτος δείχνει να τα διαθέτει και είναι μεγάλη η διαφορά. Ο Ρουσιάς από πλευράς στοιχείων δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους Κύπριους φορ. Έχει δε πιο ανεπτυγμένη την αίσθηση του γκολ.