Home TOP NEWS Ανακοίνωσε σύναψη νέας χορηγικής συνεργασίας η ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανακοίνωσε σύναψη νέας χορηγικής συνεργασίας η ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Σύναψη νέας χορηγικής συνεργασίας ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία RADIOLOGICAL HEALTH CARE SERVICES LTD, για την αγωνιστική περίοδο
2016-17.

Είναι η πρώτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ και η RADIOLOGICAL HEALTH CARE SERVICES LTD συνάπτουν χορηγική συνεργασία. Κοινός στόχος είναι όπως στηριχθεί στον αλληλοσεβασμό, την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό, ώστε να δημιουργηθούν ισχυροί δεσμοί και αμοιβαία οφέλη, στοιχεία που θα αποτελέσουν εγγύηση για την ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας και κερδοφόρας συνεργασίας.

RADIOLOGICAL HEALTH CARE SERVICES LTD

Το λογότυπο της RADIOLOGICAL HEALTH CARE SERVICES LTD θα βρίσκεται στο επάνω δεξιό σημείο της επίσημης φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ η εταιρεία, θα λάβει την προβολή που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο του συλλόγου.

Η RADIOLOGICAL HEALTH CARE SERVICES LTD ιδρύθηκε το 2009, μέσα από την ανάγκη κάλυψης ενός κενού στην παροχή υπηρεσιών υγείας, σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόσβαση σε εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες πρακτικές, ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων μας. Η εταιρεία, διαθέτοντας την απαραίτητη εμπειρία –μετά από σχεδόν 20 χρόνια ενασχόλησης με την απεικόνιση και τις διαγνωστικές εξετάσεις – πρωτοπορεί , έχοντας δημιουργήσει έναν ευχάριστο και λειτουργικό χώρο, όπου οι εξεταζόμενοι αποβάλλουν το άγχος της εξέτασης και αντιμετωπίζονται με τη δέουσα προσοχή και διακριτικότητα. Μέσα από τη χρήση τεχνολογικά προηγμένων εργαλείων, η RADIOLOGICAL HEALTH CARE SERVICES LTD, μπορεί να δώσει άμεσα εικόνα. Υπάρχει δυνατότητα ο κλινικός ιατρός να παρακολουθεί την εξέταση την ίδια στιγμή που αυτή γίνεται, είτε βρίσκεται στο ιατρείο του, είτε εκτός. Το αρχείο των εξετάσεων είναι άμεσα προσβάσιμο, πλήρως ενημερωμένο και με δυνατότητες άμεσης δημιουργίας αντιγράφων όποτε κριθεί αναγκαίο. Σημαντικός παράγοντας για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, είναι η σωστή ενημέρωση του εξεταζόμενου πριν, κατά και μετά την εξέταση.

Η απόφαση της RADIOLOGICAL HEALTH CARE SERVICES LTD να συνεργαστεί με την ομάδα μας, επιβεβαιώνει τη δυναμική και το ποιοτικό εκτόπισμα του εμπορικού ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.