Home TOP NEWS Δεν υπάρχει περιθώριο

Δεν υπάρχει περιθώριο

Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει σε ενίσχυση είναι δεδομένο. Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στη συέντευξη τύπου της περασμένης Τρίτης για 2+1 μεταγραφές (το +1 αφορά παίκτη κάτω των 21), αν έχει όμως την πολυτέλεια θα κάνει τουλάχιστον άλλη μια μεταγραφή. Όπου πολυτέλεια, είναι η κοινή συναίνεση λύση συμβολαίου με ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως να μην προσφέρει τα αναμενόμενα. Ένα είναι το σίγουρο, ότι δεν υπάρχει περιθώριο να μην μας βγουν οι μεταγραφές, πρέπει να κάνουν τη διαφορά.


Μα δεν είναι αυτονόητο, θα ρωτήσει κανείς; Ναι είναι, δεν είναι όμως πάντα εύκολο, ειδικά όταν είσαι υποχρεωμένος να κινηθείς εντός συγκεκριμένων οικονομικών πλαισίων. Απαιτείται από το Νταμπίζα να φέρει παίκτες της διαφοράς, για να μπορούν να την κάνουν όμως, πρέπει να δούμε και σε πιο επίπεδο παίζουν. Το Αποέλ έχει προϋπολογισμό 12 εκατομμύρια, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε περσινά έξοδα ποδοσφαιρικού τμήματος 7.5, ΑΕΚ και ίσως Ανόρθωση θα κινηθούν στα 4 με 5.

Γιατί αναφέρουμε τα πιο πάνω. Όχι για να τα αναφέρουμε σαν δικαιολογία στην προσπάθεια, το αντίθετο, είναι πραγματικότητες, τα ξέρουμε, αλλά θέλουμε το πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν “αλλά”. Τα αναφέρουμε για να πούμε πως η διοίκηση πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να δοθούν τα εχέγγυα στο Νταμπίζα να φέρει τους παίκτες που έχει ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Προφανώς δεν θέλουμε να ξηλωθεί οικονομικά, πάντα πρέπει να λειτουργούμε με γνώση του που βρισκόμαστε. Αν χρειαστεί όμως να αποκλίνουμε ελαφρώς από το αρχικό πλάνο, πρέπει να μελετηθεί σοβαρά αν αξίζει το ρίσκο. Γιατί αν δεν μας βγουν αυτές οι μεταγραφές, οι οικονομικές επιπτώσεις σε βάθος χρόνου θα είναι ισχυρές.