Home TOP NEWS Εφτά αγωνιστικά προβλήματα στο “πράσινο” στρατόπεδο

Εφτά αγωνιστικά προβλήματα στο “πράσινο” στρατόπεδο

 


Με απογευματινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας, που προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση για τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού. Συνολικά εφτά αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν στο “πράσινο” στρατόπεδο:

Ο Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα συνεχίζει φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ προσβλήθηκε από αμυγδαλίτιδα και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του χεριού του υπέστη ο Αντώνης Γιωργαλλίδης και του έγινε ανάταξη, κάτι που θα τον κρατήσει 7-10 ημέρες εκτός προπονήσεων.

Φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε, έκανε ο Ονησίφορος Ρουσιάς, ενώ όσον αφορά τον Ανδρέας Παναγιώτου συνεχίζει τη φυσιοθεραπεία του. Ο Φάνος Κατελάρης πραγματοποίησε φυσιοθεραπεία για προληπτικούς λόγους, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε. Ατομικό πρόγραμμα φυσιοθεραπεία για τους Κωνσταντίνο Λούβαρη και Απόλλωνα Βασιλείου, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και το δεύτερο να έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο.