Home TOP NEWS Κουτσοκούμνης: «Να προχωρήσουμε πιο μπροστά με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια καλής παρουσίας των...

Κουτσοκούμνης: «Να προχωρήσουμε πιο μπροστά με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια καλής παρουσίας των διαιτητών μας»

 


Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης πριν την έναρξη των εργασιών του 20ου ετήσιου σεμιναρίου διαιτησίας σε σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε πως οι Κύπριοι διαιτητές διαθέτουν τις ικανότητες και με τη σκληρή τους δουλειά μπορούν να βελτιώσουν περισσότερο την Κυπριακή διαιτησία.

Ο Κουτσοκούμνης καλωσόρισε στην Κύπρο τον Hugh Dallas, υπεύθυνο διαιτησίας ΚΟΠ, τονίζοντας πως η εδώ παρουσία του είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει στη συνολική προσπάθεια για να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της διαιτησίας μας.

«Σας καλωσορίζω στις εργασίες του ετήσιου σεμιναρίου και εύχομαι καλή δουλειά σε όλους σας.

Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε όλοι μαζί μετά τον Ιανουάριο, μετά τις συζητήσεις που έγιναν για τη διαιτησία μας.

Σήμερα οφείλω να σας ευχαριστήσω γιατί ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα με εξαιρετικό ενδιαφέρον σε όλες τις θέσεις και ειδικά στον πρώτο όμιλο, καταφέραμε να τελειώσει χωρίς προβλήματα.

Είναι κρίμα να μεσολαβεί, όπως πέρσι, μια περίοδος με λάθη που μας υποχρεώνουν κάθε Ιανουάριο να αρχίζουμε τις συσκέψεις και τις συζητήσεις για βελτίωση της παρουσίας σας.

Είναι κρίμα γιατί αδικείτε τις ικανότητες σας και με τη δουλειά που εσείς κάνετε, μπορείτε για καλύτερη και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια καλής παρουσίας στα Πρωταθλήματα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσοκούμνης.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, έκανε αναφορά και για τη χθεσινή εξέταση φυσικής κατάστασης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών και εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα και το επίπεδο φυσικής κατάστασης των διαιτητών μας.

Ο Κουτσοκούμνης καταλήγοντας αναφέρθηκε επίσης και για τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την απόφαση της ΚΟΠ ότι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι τελικοί θα διεξάγονται με Κύπριους διαιτητές.