Home TOP NEWS Μάλλον δεδομένες οι προσθαφαιρέσεις

Μάλλον δεδομένες οι προσθαφαιρέσεις

Ο Αντώνης Τζιωνής είπε χθες ξεκάθαρα πως αν το ζητήσει ο Νταμπίζας θα γίνουν και προσθαφαιρέσεις. Λίγο πιο πριν ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως, προφανώς γιατί ακόμα κι αν περνά από το μυαλό του, οι παίκτες έχουν συμβόλαια και πρέπει να αξιολογηθούν πριν γίνουν κινήσεις. Επίσημη επιβεβαίωση δεν θα έρθει από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως οι πληροφορίες μας λένε πως είναι μάλλον δεδομένο πως θα έχουμε και προσθαφαιρέσεις.


Για την ώρα έμφαση δίνεται φυσικά στις δυο θέσεις που υπάρχουν ήδη κενές. Ο Νταμπίζας συνειδητά πήρε το ρίσκο να μην τις συμπληρώσει πριν το δεύτερο προκριματικό θεωρώντας πως τέτοια εποχή τέλος Ιουλίου-Αύγουστο, βρίσκει πιο εύκολα κανείς ποδοσφαιριστές της διαφοράς. Παρακολουθεί περιπτώσεις αμυντικών, μέσων και περιφερειακών κυνηγών που να μπορούν να βοηθήσουν και στα φτερά. Τι θα αποκτηθεί για να πληρωθούν οι δυο θέσεις θα δούμε.

Παράλληλα όμως θα γίνεται και η αξιολόγηση του υφιστάμενου ρόστερ. Υπάρχει πλέον δείγμα 4 παιχνιδιών και μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις για το πόσο βοήθησε και πόσο μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον κάθε ποδοσφαιριστής με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ονόματα για την ώρα καλύτερα να μην γραφτούν, για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις, μπορεί όμως ο κάθε ένας να υποθέσει κάποια πράγματα από τη παρουσία συγκεκριμένων ή ακόμα και την απουσία τους στα παιχνίδια της Ευρώπης.