Home TOP NEWS «Μέσω των φιλικών θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι»

«Μέσω των φιλικών θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι»

 


Για θέματα που αφορούν την ομάδα μίλησε στο Super Sport ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις από τον Υπεύθυνο των ΜΜΕ του σωματείου μας:

Για την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την Radiological Health Care: «Όταν καταφέρνει ένα σωματείο να βρίσκει οικονομικούς πόρους είναι σημαντικό για την καλύτερη λειτουργία του».

Για την προσπάθεια που γίνεται στην ακαδημία: «Ένα από τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή είναι η καλή οργάνωση των ακαδημιών. Θα δοθεί βαρύτητα και στην ακαδημία. Θέλουμε στα επόμενα χρόνια να βγάλουμε παίκτες από τις ακαδημίες μας. Υπάρχει ταλέντο και ήρθε η στιγμή να αξιοποιηθεί σωστά».

Για το ότι είναι απαραίτητη η ηρεμία στην ομάδα: «Ήταν λογικό, μετά τον αποκλεισμό να γίνουν οι διασκέψεις για να ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο τη λογική με την οποία δουλεύει το σωματείο. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι υπομονή. Δεν μπορεί να χτιστεί η ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το πρόγραμμα θα έχει, πολύ γρήγορα, θετικά αποτελέσματα».

Για το αυριανό φιλικό με την ΑΕΖ: «Να ξεκαθαρίσουμε πως ο λόγος που ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών είναι η ασφάλεια. Δεν υπάρχουν κερκίδες στο “Ηλίας Πούλλος”. Θα γίνουν και άλλα φιλικά και θα μπορέσει ο κόσμος να δει την ομάδα. Έχουμε ακόμα τρεις βδομάδες και μέσω των φιλικών θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για τους τραυματίες: «Ο Μπαντιμπαγκά θα είναι εκτός για ακόμα δύο βδομάδες. Ο Γιωργαλλίδης σε μια βδομάδα θα είναι έτοιμος, ενώ οι υπόλοιποι σε 1-2 μέρες θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα».

Αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την ενίσχυση: «Όσο πιο γρήγορα γίνουν κάποιες προσθήκες θα είναι σημαντικό. Δεν θα γίνει καμία μεταγραφή, χάρη της μεταγραφής. Θα γίνει σοβαρή μελέτη. Αρμόδιοι για αυτό είναι ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής. Θα ενισχυθεί η ομάδα όμως δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο».

Δηλώσεις από το Sport-fm.com.cy