Home TOP NEWS Να κτιστεί φέτος ο κορμός

Να κτιστεί φέτος ο κορμός

 


Ένα από τα θέματα τα οποία έθιξε ο Νίκος Νταμπίζας στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, αφορούσε το κορμό της ομάδας μας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής αντέδρασε σε δημοσίευμα που ανέφερε πως μόνο 3 παίκτες από τη περσινή ομάδα έπαιξαν στα φετινά ματς της Ευρώπης τονίζοντας μεν πως ήταν και οι Καρλίτος, Όρσουλιτς, Φλορέσκου, Φυλακτού και Ρουσιάς, ξεκαθαρίζοντας δεν από την άλλη πως κάποιες αλλαγές ήταν αναγκαίες. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

Γράφτηκε πως η ομάδα έπαιξε με 3 περσινούς μόνο (Παναγή, Μαργκάσα, Σέρινταν). Αυτό είναι λάθος είχαμε και Καρλίτος, Όρσουλιτς, Φυλακτού, Φλορέσκου και Ρουσιά. Τα ίδια μέσα μετά είπαν πως οι σαρωτικές αλλαγές έπρεπε να γίνουν πιο γρήγορα. Εμείς λέμε πως κάποιες αλλαγές έπρεπε να γίνουν.

Συμφωνούμε απόλυτα πως αλλαγές έπρεπε να γίνουν, άλλωστε τέταρτοι και χωρίς τίτλο τερματίσαμε κι αυτό τα λέει όλα. Δεχόμαστε επίσης το επιχείρημα του Νίκου Νταμπίζα ότι είναι δύσκολο να πείσεις παίκτες να έρθουν τον Ιούνιο στη Κύπρο. Λέμε όμως και πως επιβάλλεται φέτος να είναι επιτέλους η χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ κτίζει ένα κορμό και στηρίζεται πάνω του για χρόνια. Μεταγραφές προφανώς θα γίνονται κάθε χρόνο, είναι φυσιολογικό και γίνεται σε όλες τις ομάδες. Φέτος τις μεταγραφές μας κάνει τεχνικός διευθυντής, έτσι δεν υπάρχει δικαιολογία πρέπει να μπουν γερές βάσεις για τις επόμενες ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.