Home TOP NEWS Ο κόσμος καλά κάνει να έχει απαιτήσεις

Ο κόσμος καλά κάνει να έχει απαιτήσεις

Μετά τον αποκλεισμό είμαστε όλοι πληγωμένοι. Όλοι αντιδράμε, ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο στο νέο ευρωπαϊκό χαστούκι. Προφανώς δεν πρέπει να τα ισοπεδώσουμε όλα, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για μια καινούρια προσπάθεια, όμως η κριτική μόνο καλό μπορεί να κάνει εφόσον είναι καλόπιστη και βασισμένη σε επιχειρήματα. Ακόμα πιο σημαντικό, από τη στιγμή που πλέον το βλέμμα μας στρέφεται αναγκαστικά στο πρωτάθλημα, είναι να γίνει σαφές πως ο κόσμος έχει απαιτήσεις.


Πρέπει να έχει απαιτήσεις. Πρέπει να ζητάει μια ΟΜΟΝΟΙΑ που θα ξαναγίνει βασίλισσα και θα κάνει ουσιαστικά βήματα προς εκείνη τη κατεύθυνση. Έχουμε πλέον ένα στόχο πολύ συγκεκριμένο, το πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση δεν θα αντέξουμε να έχουμε για άλλη μια χρονιά πορεία κομπάρσου σε αυτό. Με εξαίρεση τη περίοδο 2014/15 που υπό προϋποθέσεις (στα πλέι οφ) θα μπορούσαμε να το κυνηγήσουμε, τη τελευταία 4ετία δεν είχαμε καμιά χρονιά πορεία πρωταθλητισμού και αυτό δεν είναι πλέον αποδεκτό. Το χειρότερο ήταν ότι αυτά τα χρόνια, δεν έγινε και κάτι με μακροχρόνια πλάνο αγωνιστικά με αποτέλεσμα να κτίζουμε και να χαλάμε συνεχώς. Αυτό φιλοδοξεί να αλλάξει ο Νταμπίζας.

Οι απαιτήσεις θα κάνουν καλό στην ομάδα. Πρέπει να μάθει να ζει με τη πίεση, σαν μεγάλη ομάδα που είναι. Δεν λέμε φυσικά να πνίξουμε τους πάντες από αυτήν, αλλά να υπάρχει συνεχώς στον αέρα πως υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, συγκεκριμένα θέλω και όλοι στο Ηλίας Πούλλος να ξέρουν πως επιβάλλεται να μείνουν συγκεντρωμένοι σε αυτούς. Έχουμε ένα μήνα να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το μεγάλο πλέον στόχο αφού αυτός της Ευρώπης είναι παρελθόν. Ας περάσει το μήνυμα πως έχουμε απαιτήσεις.

Αφού αγγίξαμε αυτά που πρέπει να ζητάει ο κόσμος πάντως, να πούμε ακόμα κάτι σημαντικό. Τα θέλω του, ο κόσμος πρέπει να τα στηρίξει με κάθε μέσο που έχει. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το πράξει, από το να γίνει μέλος. Καμιά αλλαγή και καμία πρόοδος δεν θα έρθει από το Facebook και από απόσταση. Είναι πολύ εύκολο να κάνει οποιοσδήποτε υποδείξεις, είναι πολύ καλύτερο να είναι εκεί σαν μέλος, να απαιτεί πράγματα σαν μέλος στη Γενική Συνέλευση. Η εκστρατεία της ΘΥΡΑΣ 9 είναι εκεί, όπως και η δέσμευση του προέδρου για σωστή αξιολόγηση. Έχουμε απαιτήσεις, να τις στηρίξουμε.