Home TOP NEWS Πάλι μπόλικη Ελλάδα

Πάλι μπόλικη Ελλάδα

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός πως τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα περιλαμβάνουν ξανά μπόλικη ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήδη έχει χυθεί μελάνι για τους Παπαστεριανό και Γούτα, ενώ δεν αποκλείεται να γραφτούν ξανά και τα ονόματα των Αυλωνίτη και Φυτανίδη. Ο πρώτος παραμένει για την ώρα στον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι να φύγει αφού ζυγίζει τα δεδομένα για να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο βήμα για αυτόν. Ο δε Φυτανίδης έχει να παίρνει κάποια χρήματα από τον ατρόμητο. Δεν έχει γίνει κρούση από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο όμως δεν βρίσκουν τον επόμενο σταθμό τους όλα γίνονται.


Γενικώς, φαίνεται πως ο Νταμπίζας δεν αλλάζει κάτι από τον τρόπο που δούλευε και κινείτο πριν τον αποκλεισμό. Το ξεκαθάρισε άλλωστε πως οι ανάγκες δεν γεννιούνται από μια ήττα, αλλά από όλη τη δουλειά και την αξιολόγηση που γίνεται από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία. Αυτό που αλλάζει πλέον, σύμφωνα πάντα με τον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή, είναι η διαθεσιμότητα συγκεκριμένων παικτών. Ιούνιο και έχοντας ολόκληρο το καλοκαίρι για να περιμένουν προτάσεις παίκτες συγκεκριμένου στάτους δύσκολα κοιτάνε προς Κύπρο, όταν δεν υπάρχουν πολλά λεφτά. Ιούλιο-Αύγουστο τα πράγματα αλλάζουν και εκεί ποντάρει ο τεχνικός διευθυντής μας.

Οι επόμενες 30 μέρες είναι καθοριστικές για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα κριθεί βασικά αν θα μπει σε άλλο ένα μαραθώνιο πρωταθλήματος με κενά και ελλείψεις, ή αν θα τα καλύψει, να τα καμουφλάρει έστω με απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Ο Νταμπίζας μίλησε για 2+1 μεταγραφές, οι πληροφορίες λένε ίσως αυξηθούν. Το βέβαιο είναι πως όσο μένει έστω και μια θέση διαθέσιμη, τα ρεπορτάζ μας θα έχουν μπόλικη Ελλάδα.