Home TOP NEWS Παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση Κλωναρίδη

Παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση Κλωναρίδη

 


Ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε στην αρχή του καλοκαιριού να φέρει το Βίκτωρα Κλωναρίδη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Παρότι ο ποδοσφαιριστής έδειξε πρόθεση φυγής από τον Παναθηναϊκό, εν τέλη έμεινε, αφού πείστηκε πως θα έχει ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται η περίπτωση του να επανέλθει στο προσκήνιο.

Ο Κλωναρίδης ήταν στην αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΪΚ, λεπτά όμως δεν πήρε. Τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα αναφέρουν πως κάνει ξανά σκέψεις φυγής, αφού θέλει να παίρνει τακτικό χρόνο συμμετοχής. Ο Νταμπίζας παρακολουθεί διακριτικά και αν εν τέλη παρθεί απόφαση να αποχωρήσει θα κάνει τη κίνηση του. Ενδιαφερόμενοι για το παίκτη πάντως υπάρχουν αρκετοί.

Ο Κλωναρίδης αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός, ενώ μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα. Διαθέτει αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Ρουσιά, Ντάρμπισαϊαρ και Σέρινταν, αφού πρόκεται για κοντό, ευέλικτο ποδοσφαιριστή που κινείται συνήθως εκτός κουτιού. Περισσότερο βέβαια ο Νταμπίζας τον βλέπει λόγω της ικανότητας του να παίξει στα άκρα, εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τη μεγαλύτερη αδυναμία.