Home TOP NEWS Το πρότζεκτ θα κριθεί στο τέλος, ως τότε δουλειά

Το πρότζεκτ θα κριθεί στο τέλος, ως τότε δουλειά

Ο αποκλεισμός δεν άρεσε σε κανένα μας, ενώ είναι ξεκάθαρο πως έφερε πίσω την προσπάθεια που γίνεται για κάτι διαφορετικό, για νέο τρόπο δουλειάς. Από τη στιγμή που η πρόκριση χάθηκε σε κάποιο βαθμό από το συνειδητό ρίσκο που πήρε ο τεχνικός διευθυντής μας να μην ολοκληρώσει το ρόστερ πριν το τέλος Ιουλίου, φυσιολογικό είναι τα πυρά να αγγίζουν και τον ίδιο. Είπαμε είναι καλή η πίεση, είναι ευεργετική και η καλόπιστη κριτική. Θεωρούμε όμως τη στάση που κρατά η διοίκηση αυτή τη στιγμή ορθή. Δεν είναι δυνατό να πετάξουμε τη προσπάθεια που άρχισε πριν 2 μήνες στο κάλαθο επειδή αποτύχαμε στην Ευρώπη.


Υπάρχουν προφανώς πολλά να γίνουν και προσθήκες και διορθωτικές κινήσεις και μπόλικη δουλειά στην αφομοίωση των όσων ζητάει ο προπονητής γιατί είναι προφανές πως κάτι δεν κάνει κλικ μες το γήπεδο. Πέραν των όσων είδαμε εντός των τεσσάρων γραμμών, είναι καλό να θυμόμαστε πως το όλο πρότζεκτ δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό, αυτό είναι παράγωγο όλων των υπολοίπων. Αναφερόμαστε στη καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, την σωστή κατανομή εργασιών, τη σωστή στελέχωση. Έχει προσληφθεί μόνιμο τεχνικό τημ, θα προσληφθεί τις επόμενες μέρες τεχνικός διευθυντής ακαδημιών, γίνονται προσπάθειες να στηθεί και τμήμα σκάουτιγκ. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν φυσικά αποτελέσματα σε κάποιες βδομάδες. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δύσκολα μπορεί κανείς να διαβάσει ψύχραιμα τις πιο πάνω γραμμές, το σημαντικό είναι να το κάνουν αυτοί που πρέπει.

Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Το άμεσο δεν ήταν αυτό που θέλαμε και έχει προκαλέσει ανησυχία, μας έχει φέρει πίσω. Όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το όλο πλάνο του Νίκου Νταμπίζα θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς, όπως και οι ίδιοι, το διοικητικό συμβούλιο. Ως τότε έχουν πολλά να κάνουν και πρέπει να έχουν στο μυαλό, πως ο πήχης των απαιτήσεων έχει ψηλώσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και ως την έναρξη του μαραθωνίου πρέπει να είναι έτοιμη να την στηρίξει μες το γήπεδο.