Home TOP NEWS “Αν θέλει ο Νταμπίζας, θα γίνουν προσθαφαιρέσεις”

“Αν θέλει ο Νταμπίζας, θα γίνουν προσθαφαιρέσεις”

uel-omonoia-beitar (12)


Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ ώστε να ρθουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές, άφησε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε δηλώσεις του το μεσημέρι σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Αντώνης Τζιωνής δήλωσε πως η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει ότι χρειάζεται για να ενισχυθεί η ομάδα και να παίξει την μπάλα που θέλουμε. Τόνισε όμως πως προσθαφαιρέσεις θα γίνουν εάν το αποφασίσει ο Νίκος Νταμπίζας, το σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθούν άλλοι δυο παίκτες, όσες και οι κενές θέσεις στο ρόστερ. Αναλυτικά όσα είπε:

“Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο διαθέσιμες θέσεις και θα συμπληρωθούν. Αν από την αξιολόγηση του τιμ προκύψει αλλαγή στο ρόστερ, λαμβάνοντας πάντα υπόψη του τεχνικού διευθυντή, θα πράξουμε ανάλογα. Το έχουμε πει από την αρχή πιστεύουμε πολύ τον τεχνικό διευθυντή μας. “

Την άποψη μας την γράψαμε από ψες. Οι δυο μεταγραφές πρέπει να είναι εντεκάδας. Από κει και πέρα, δεν είμαστε βέβαιοι ότι είναι αρκετές για να διορθώσουν τις αδυναμίες μας. Ο Νταμπίζας καλείται να αξιολογήσει κάθε παίκτη ξεχωριστά, έχοντας πλέον δείγμα και τους 4 αγώνες που δώσαμε στην Ευρώπη και να πάρει αποφάσεις, γενναίες αν χρειάζονται.