Home TOP NEWS Θέλεις να ακούγεται η άποψη σου;

Θέλεις να ακούγεται η άποψη σου;

Ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τον πρόωρο αποκλεισμό. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, είναι θετικό που έχει απογοητευτεί, σημαίνει πως ακόμα έχει απαιτήσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας μην είχε η ομάδα πορείες ανάλογες του μεγέθους της τα τελευταία χρόνια. Οι οπαδοί μας εκφράζουν τις απόψεις τους κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια. Πιο καλά όμως θα ήταν αν την εξέφραζαν σε γενικές συνελεύσεις.


Το λέμε γιατί δεν κρίνουν μόνο επί του αγωνιστικού, αλλά και επί του μοντέλου και του διοικητικού. Όχι στις συνελεύσεις δεν συζητείται η τακτική του προπονητή, αλλά αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του σωματείου και το πλάνο που θα ακολουθήσει πέφτουν στο τραπέζι. Πιο καλά θα ήταν λοιπόν όλες αυτές οι απόψεις να εκφράζονταν σε τόπο που πραγματικά θα έκανε διαφορά.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η εκστρατεία των οργανωμένων για νέα μέλη. Ο πρόεδρος της ομάδας δεσμεύτηκε πως όλες οι αιτήσεις μελών θα εξεταστούν αντικειμενικά. Μην περιμένετε την επόμενη εκλογική για να σκεφτείτε αν και εφόσον θα κάνετε αιτήσεις. Ο πραγματικός τρόπος να επηρεάσετε προς τη κατεύθυνση που θεωρείτε σωστή, είναι με το να γίνετε μέλη και να εκφράσετε απόψεις εκεί που μετράνε.