Home TOP NEWS Το νέο μοντέλο είναι υπόθεση όλων

Το νέο μοντέλο είναι υπόθεση όλων

 


Καμία διάθεση για αλλαγή του αρχικού πλάνου της ομάδας δεν έχει η Διοίκηση Αντώνη Τζιωνή και αυτό φρόντισε να το επαναλάβει χθες ο πρόεδρος του συλλόγου, στο περιθώριο της διάσκεψης της ομάδας. Το νέο μοντέλο με Τεχνικό Διευθυντή το Νίκο Νταμπίζα θα στηριχθεί χωρίς να προκαλείται πανικός που θα οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.

Ο Αντώνης Τζιωνής επανέλαβε πως τόσα χρόνια όλοι μας παλέψαμε για να αλλάξει το παλιό το μοντέλο και η ομάδα επιτέλους να δουλεύει στα Ευρωπαϊκά τα πρότυπα. Οπότε τώρα που επιτέλους το καταφέραμε, δεν θα τα τόσο εύκολα βάλουμε κάτω. Και αυτό αυτό δεν αφορά μόνο τη διοίκηση. Αφορά εμάς, αφορά εσάς τους αναγνώστες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε επιστροφή στο παλιό σύστημα.

“Για κανένα λόγο δεν θα χαλάσουμε το πλάνο μας. Η διοίκηση θα στηρίξει το νέο μοντέλο με όλες τις τις δυνάμεις. Βιαστικά συμπεράσματα δεν είναι σωστό να βγαίνουν. Όλοι θέλαμε να αλλάξουμε το παλιό μοντέλο και να πάμε στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Γι΄αυτό θα το στηρίξουμε. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι και ενωμένοι να αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια”, ήταν τα λόγια του Αντώνη Τζιωνή χθες.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού κάλεσε τον κόσμο, την μοναδική δύναμη της ομάδας όπως την χαρακτήρισε, να είναι ενωμένος για να το καταφέρουμε.