Home TOP NEWS Τον έχει ανάγκη

Τον έχει ανάγκη

 


«Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, να είστε σίγουροι ότι με τη βοήθεια του Θεού όσα δεν κατάφερα να προσφέρω την προηγούμενη χρονιά είμαι υποχρεωμένος να τα προσφέρω και να βοηθήσω την ομάδα μου φέτος».

Αυτά δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφή όταν ρωτήθηκε από τη PrimeTel για τη χρονιά που μπαίνει. Πιο πριν είπε και πως “Πέρασα πάρα πολλά, δεν θέλω να ρίχνω ευθύνες σε κανένα, θέλω όλο αυτό το σκηνικό να το αφήσω πίσω μου. Έμαθα να είμαι αισιόδοξος και να βλέπω πάντα μπροστά”  κάτι που αποδεικνύει πόσο δύσκολη ήταν η περασμένη χρονιά για το διεθνή άσσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Χριστοφή είναι πλέον υγιής και έχει 22 μέρες να βρεθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας. Και η αλήθεια είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ τον έχει ανάγκη.

Ο αποκλεισμός στοίχισε σε όλους μας ψυχολογικά, ενώ θα στοιχίσει και οικονομικά. Ξεκάθαρα το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι καθοριστικό για την ομάδα μας και οπωσδήποτε με ένα καλό Χριστοφή, θα είναι πολύ πιο γρήγορη, επιθετική και επικίνδυνη. Μακάρι ο Δημήτρης να καταφέρει να αφήσει πίσω του τα προβλήματα, να βρει ρυθμό και να αποτελέσει ένεση ποιότητας εκ των έσω γιατί πέραν των μεταγραφών, είναι και αυτή περισσότερο από χρήσιμη.