Home TOP NEWS “Τώρα μπορεί να γίνει πιο εύκολα πράξη”

“Τώρα μπορεί να γίνει πιο εύκολα πράξη”

 


Ο Νίκος Νταμπίζας στη συνέντευξη τύπου τόνισε πως υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες να πειστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές να έρθουν στην Κύπρο μήνα Ιούνιο. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ που είναι παίκτης της διαφοράς, ήταν φαίνεται η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Ο Νταμπίζας είπε και πως μες τον Αύγουστο, όσο πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής κάποιες περιπτώσεις θα γίνουν πιο απλές. Είπε χαρακτηριστικά:

“Τον Ιούνιο που ξεκινήσαμε, κάποιοι στόχοι έπαιζαν ακόμα πρωτάθλημα. Τώρα Ιούλιο, πάντα προς το τέλος της μεταγραφικής μπορεί πιο εύκολα να γίνει πράξη. Δεν υποτιμώ το ποδόσφαιρο εδώ. Αυτός που είναι έξω από αυτή την πραγματικότητα, δεν είναι εύκολο να τον πείσεις. Χρειάζεται ειδική προσπάθεια. Προσπαθήσαμε, όμως δεν τα καταφέραμε.”

Ο τεχνικός διευθυντής μας προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος ξεκαθαρίζοντας πως οι ανάγκες της ομάδας δεν γεννήθηκαν από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Κάνει συνεχώς αναφορά και στα οικονομικά μας δεδομένα, ελπίζουμε όμως πως θα έρθουν παίκτες που θα ανεβάσουν ποιοτικά επίπεδο την ΟΜΟΝΟΙΑ.