Home TOP NEWS Το μήνυμα του Τζον Κάρβερ στον κόσμο μας

Το μήνυμα του Τζον Κάρβερ στον κόσμο μας

uel-omonoia-beitar (199)


Μήνυμα στον κόσμο πως θα νιώσει περήφανος για την ομάδα του, έστειλε ο Τζον Κάρβερ μετά τον αποκλεισμό από την Μπεϊτάρ. Ο Άγγλος προπονητής είπε πως κτίζεται κάτι νέο και θέλει και τον κόσμο να είναι μέρος αυτού.

Το μήνυμα του στον κόσμο:

«Πρέπει να πω και ότι όταν είμαστε στην Ιερουσαλήμ μίλησα για την ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί μας έκαναν τη δουλειά τους, έφτιαξαν υπέροχη ατμόσφαιρα, τα έδωσαν όλα και το εκτιμάμε. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στα αποδυτήρια, αλλά εκτιμούμε το κόσμο. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στο κόσμο. Είμαι εδώ 6 εβδομάδες, πέρασαν 30 παίκτες από το ρόστερ και θέλουμε να κτίσουμε κάτι. Όχι μόνο σαν ομάδα και σταφ, αλλά και με το κόσμο. Τον θέλουμε να είναι περήφανος για την ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι απογοητευμένοι, νιώθω πως αν είχαμε περισσότερο χρόνο θα το γυρίζαμε αλλά είναι αυτό που είναι. Μακάρι να τους στέλναμε σπίτι ευχαριστημένους. Έχουμε ένα μήνα, θα δουλέψουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι».

Οι ερωτήσεις που ακολούθησαν:

Πού πιστεύει ο κ. Κάρβερ πως χάθηκε η πρόκριση;

«Όταν σκοράρεις 3 γκολ σπίτι και δέχεσαι δυο εύκολα γκολ, δυσκολεύεις τον εαυτό σου. Αν μου έλεγαν πως θα βάλουμε τρία γκολ πριν το ματς θα ήμουν ενθουσιασμένος. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη, αλλά πρέπει να πιστώσουμε τους παίκτες γιατί παρότι μείναμε δυο φορές πίσω, βρήκαμε το θάρρος να επιστρέψουμε. Φτιάξαμε κι άλλες ευκαιρίες, ο Μπρούνο και ο Φλόρες βρήκαν σημαντικές φάσεις, αλλά όταν δέχεσαι δυο κακά γκολ, όλα δυσκολεύουν».

Πέρασε η καλύτερη ομάδα;

«Όχι δεν νομίζω. Αν δείτε και τα δυο παιχνίδια, θέλαμε λίγη τύχη περισσότερη. Είχαμε τρία δοκάρια, είχαμε απίστευτη ευκαιρία με άδειο τέρμα και η μπάλα πήγε πίσω. Στα δυο παιχνίδια, νομίζω η καλύτερη ομάδα έμεινε έξω. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη Μπεϊτάρ, αλλά νομίζω στα δυο ματς, η καλύτερη ομάδα έμεινε έξω».

Πιστεύετε πως με το έμψυχο υλικό θα προχωρήσετε, ή θα ενισχυθείτε;

«Είναι μια ερώτηση που πρέπει να ρωτήσετε το Νίκο. Έχουμε όμως θέσεις στο ρόστερ και νομίζω θα ενισχυθούμε. Όταν είσαι απογοητευμένος όπως εμείς απόψε, πρέπει να δεις τι μπορείς να κάνεις για να μείνει ενωμένος. Οι παίκτες που θα έρχονται στην ομάδα, πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Έχουμε 3-4 εβδομάδες και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε, αλλά θεωρώ ότι βλέπω πρόοδο και είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου».

Τελευταίο σχόλιο:

«Είδα ένα παιχνίδι χθες στο Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι δεν ήταν όσο γρήγορο όσο το σημερινό. Η προετοιμασία μας ήταν καλή και νομίζω τρέξαμε πολύ».