Home TOP NEWS «Αυτό που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι συνεχής βελτίωση και σταθερότητα»

«Αυτό που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι συνεχής βελτίωση και σταθερότητα»

Game1-omonoia-ermis (75)


«Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη το Πρωτάθλημα και το γεγονός ότι έχουμε εξασφαλίσει τους πρώτους μας τρεις βαθμούς αυτό το στοιχείο φέρνει ικανοποίηση», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ανδρέα Δημητρίου μιλώντας στο ραδιόφωνο Σούπερ Σπορ. Ακολούθως μίλησε για την παρουσία της ομάδας κόντρα στην Ερμή, τονίζοντας ότι στα θετικά ήταν το δημιουργικό παιχνίδι και τα τρία γκολ. Δεν κρύφτηκε όμως και είπε πως «είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να βελτιωθούμε στον τρόπο που αμυνόμαστε».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στην ενίσχυση, τονίζοντας πως υπάρχουν ακόμη 10 ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. «Την τελική μορφή του το ρόστερ θα την πάρει στο τέλος της μεταγραφικής», όπως τόνισε, συμπληρώνοντας ακόμη πως «επιδιώξαμε και επιδιώκουμε να εξελίσσουμε τους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και έχουμε την απαίτηση να υπάρχει μια αγωνιστική εικόνα σε υψηλό επίπεδο. Η πίεση και οι στόχοι, όπως και οι απαιτήσεις, είναι ιδιαίτερη υψηλοί. Αυτό που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι συνεχής βελτίωση και σταθερότητα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης σε ότι κάνουμε».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κρέστιτς σήμερα ξεκινάει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Κωνσταντινίδης είναι σε καλή κατάσταση, όμως χρειάζεται παιχνίδια για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Νέα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν προκύψει, ενώ στα γνωστά: εκτός για τον επόμενο αγώνα θα είναι οι Ρουσιάς και Φιλιώτη, που θα επιστρέψουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω της Εθνικής ομάδας. Στη διάθεση του προπονητή ο Φάνος Κατελάρης.

Αναφέρθηκε και στα εισιτήρια διαρκείας, όπως και στο νέο σλόγκαν του συλλόγου. Ακόμη, μίλησε για τον Αντώνη Γιωργαλλίδη, στον οποίο ευχήθηκε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ακούστε αναλυτικά στο ηχητικό πιο κάτω τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου: