Home TOP NEWS “Οι αμυντικοί θα μείνουν και θα δουλέψουν”

“Οι αμυντικοί θα μείνουν και θα δουλέψουν”

Λίγα δευτερόλεπτα αφού παραδέχθηκε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σοβαρά μεσοαμυντικά προβλήματα, παραδοχή με την οποία έριξε το μπαλάκι σε Τ.Δ. και διοίκηση για ενίσχυση, ο Τζον Κάρβερ είπε και το εξής: “Έχουμε διακοπή για διεθνείς διοργανώσεις τώρα, αλλά σχεδόν όλοι οι αμυντικοί θα μείνουν εδώ. Θα δουλέψουμε σκληρά για να διορθωθούμε”.


Πράγματι αν δει κανείς τις κλήσεις, πέραν του Καρλίτος και του Κατελάρη δεν φεύγει κανείς άλλος από το μεσοαμυντικό χώρο. Σοϊλέδης, Παντελιάδης, Όρσουλιτς, Νασιμέντο, Κονομής, Γιόργκενσεν, Κωνσταντινίδης, Δημητρίου και ο Παναγιώτου (που είναι πάντως τραυματίας) θα είναι στο προπονητικό κέντρο στο Ηλίας Πούλλος. Το ίδιο ισχύει και για τους αμυντικούς μέσους Φλορέσκου, Τουρέ, Φυλακτού και Μαργκάσα. Ανεξάρτητα από την όποια ενίσχυση η οποία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, πολλά να διορθώσουν γιατί ανασταλτικά υστερήσαμε.

Γενικώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, η βελτίωση θα έρθει μόνο μέσω της δουλειάς και της ενίσχυσης. Και επειδή δυο παίκτες δεν πρόκειται να μεταμορφώσουν τη μεσοαμυντική λειτουργία μας από ασχημόπαπο σε κύκνο ως διά μαγείας, καλά κάνουν να βάλουν και οι υπόλοιποι το χέρι τους, πριν να μείνουμε για τα καλά πίσω.