Home TOP NEWS Απόφαση για διορθωτικά μέτρα

Απόφαση για διορθωτικά μέτρα

 


Την απόφαση να προχωρήσει σε διορθωτικά μέτρα έλαβε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και πιο συγκεκριμένα η κακή απόδοση της ομάδας στον αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού αξιολόγησε όλα τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα, επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητά του για να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στην ομάδα, ώστε να ανακάμψει αγωνιστικά.

Αποφασίστηκε όπως το Διοικητικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή και το Τεχνικό επιτελείο, προχωρήσουν σε άμεσα διορθωτικά μέτρα, προκειμένου η ομάδα από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, με τη Δόξα στο ΓΣΠ, να παρουσιαστεί ενισχυμένη σε όλους τους τομείς.

H απόφαση να ληφθούν διορθωτικά μέτρα ήταν ομόφωνη, ενώ συγκλίνουσα είναι η άποψη ότι υπάρχουν αδυναμίες στο ρόστερ. Δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει την Τετάρτη τα μεσάνυκτα, οι εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό αναμένεται να είναι άμεσες.

Η εμπιστοσύνη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Τεχνικό Διευθυντή και το Τεχνικό επιτελείο παραμένει ακλόνητη, ενώ από κοινού κρίνονται αναγκαίες οι διορθωτικές κινήσεις.

Όσο αφορά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, πλείστες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει (ειδικότερα οι Ντάρμπισαϊρ, Αγκάγιεφ, Τουρέ, Σοϊλέδης, Κλέιτον) δείχνουν πως έχουν την ποιότητα να βοηθήσουν την ομάδα. Επίσης, νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν καλά τη χρονιά (Νασιμέντο, Παντελιάδης), υπάρχει η θέληση να υποστηριχθούν με τρόπο που θα βοηθηθούν να βγάλουν την αποδεδειγμένη ποιότητά τους στο γήπεδο. Παράλληλα, πρόβλημα εντοπίζεται σε κάποιους παίκτες που συνεχίζουν από το περσινό ροστερ, από τους οποίους οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες.

Κοινή είναι επίσης η διαπίστωση ότι το απογοητευτικό αποτέλεσμα στο Παραλίμνι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει την αιτία για κινήσεις πανικού. Οι πράσινοι αφενός αναγνωρίζουν την ανάγκη για προσθήκες ουσίας, αφετέρου θεωρούν ότι αυτό πρέπει να γίνει σε κλίμα ψυχραιμίας και νηφαλιότητας