Home TOP NEWS Η αποφασιστικότητα να φανεί στις πράξεις

Η αποφασιστικότητα να φανεί στις πράξεις

 


Προηγουμένως, κάναμε ένα κομμάτι για τα μηνύματα που βγήκαν από τη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου. Επιγραμματικά, είναι ικανοποιημένοι από τη πλειοψηφία των κινήσεων του Νταμπίζα, τον στηρίζουν απόλυτα όπως και τον προπονητή, αντιλαμβάνονται τα προβλήματα και βλέπουν τις κάκιστες εμφανίσεις και είναι αποφασισμένοι να λάβουν διορθωτικά μέτρα.

Δεν αμφισβητούμε την πρόθεση να παρθούν μέτρα. Νιώθουμε όμως την υποχρέωση να πούμε και εκ των προτέρων πως η αποφασιστικότητα πρέπει να φανεί μέσα από τις πράξεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δυο μέρες να κάνει λεπτούς χειρισμούς και να πάρει γενναίες αποφάσεις και οι εκπτώσεις επί αυτών ή οι μέσες λύσεις δεν πρόκειται να βοηθήσουν την ομάδα.

Αν η αποφασιστικότητα εκφραστεί μέσω συστάσεων και κατσάδας τότε μην έχετε καμία αμφιβολία σε λίγους μήνες θα είμαστε εδώ να αναλύουμε τι πήγε λάθος. Αν παρθούν οι γενναίες αποφάσεις των προσθαφαιρέσεων τότε κάτι μπορεί να γίνει. Αλλά μην έχετε αμφιβολία, από λόγια, υποσχέσεις και κατσάδες ο κόσμος μπούχτισε.

υ.γ. Το κείμενο άρχισε να γράφεται πριν την ανακοίνωση απόκτησης του Λουκά Βύντρα, αλλά δεν άλλαξε ούτε και ένα κόμμα. Η απόκτηση αμυντικού, ανεξάρτητα από την όποια αγωνιστική του αξία, κατά την άποψη μας δεν είναι αρκετή.