Home TOP NEWS Κατάλληλα προετοιμασμένη για το πρώτο “διπλό”

Κατάλληλα προετοιμασμένη για το πρώτο “διπλό”

 


Τη δεύτερη της νίκη στο Πρωτάθλημα ψάχνει η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας, την οποία θα αντιμετωπίσει αύριο στις 19:00. Μετά το “τρίποντο” στην πρεμιέρα κόντρα σε μια μικρομεσαία ομάδα, ακολουθεί το παιχνίδι αυτό με αντίπαλο σχεδόν του ίδιου βεληνεκούς, με τον στόχο να παραμένει ίδιος. Οι πράσινοι πηγαίνουν στο “Τάσος Μάρκου” γνωρίζοντας πως είναι το φαβορί, αλλά θα χρειαστεί να κάνουν όσα χρειάζεται, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων τους και παίζοντας με πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Όλη την εβδομάδα το τεχνικό τιμ… δούλευε πάνω στον προσεχές αντίπαλο, έχοντας μαζέψει όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσε. Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Τζον Κάρβερ με τους βοηθούς του κατάστρωσαν τα πλάνα τους ενόψει της εξόδου στο Παραλίμνι. Ο Άγγλος προπονητής θα έχει μαζί του στον αγώνα 21 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Ντάριο Κρέσιτς, Κωνσταντίνο Κότσαρη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Καρλίτος, Μάριο Δημητρίου, Παντελή Κονομή, Μάριν Όρσουλιτς, Μπρούνο Νασιμέντο, Θανάση Παντελιάδη, Άρη Σοϊλέδη, Ρενάτο Μαργκάσα, Φάνο Κατελάρη, Γεράσιμο Φυλακτού, Μπλάτι Τουρέ, Γκεόργκε Φλορέσκου, Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Ματ Νταρμπισάιαρ, Κίλιαν Σέρινταν και Δημήτρη Χριστοφή.

Συνεχίζουν με πρόγραμμα αποκατάστασης οι Ονησίφορος Ρουσιάς και Ανδρέας Παναγιώτου.