Home TOP NEWS Μειώθηκε κατά 2.1 εκατομμύρια

Μειώθηκε κατά 2.1 εκατομμύρια

Αν είστε από αυτούς που ακόμα αναρωτιέστε αν το χρέος μετά την εξέλιξη με την RCB έχει μειωθεί, μην ανησυχείτε, το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους. Λέχθηκαν τόσα για αυτό το δάνειο τη τελευταία 5ετία, που ήταν ασαφές αν υπολογιζόταν στο χρέος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ή όχι. Επιπρόσθετα δεν ήταν ξεκάθαρο πως επηρεάζει την καθημερινότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η διαγραφή του. Για αυτό το λόγο επικοινωνήσαμε με την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ για να πάρουμε τελεσίδικες απαντήσεις.


Καταρχάς, ναι το ποσό αφαιρέθηκε από το χρέος. Με βάση τα όσα ανάφερε ο Χρίστος Νεοφύτου  που ήταν και το μέλος του Δ.Σ. που παρακολούθησε την υπόθεση πιο στενά, στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις, από 13.6 εκατομμύρια που αναφέρθηκαν στη γενική συνέλευση πλέον το χρέος έχει πέσει στα 11.5 εκατομμύρια ευρώ.

Μιλώντας γενικά για τα οικονομικά του σωματείου, όπως μας λέχθηκε προτεραιότητα πλέον είναι η εξόφληση διακανονισμών προς παίκτες και προπονητές. Στόχος είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς να μείνουν μόνο 2-3 παίκτες. Επιπρόσθετα γίνεται προσπάθεια από όλα τα σωματεία να αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων αποπληρωμής οφειλών προς το κράτος. Το γεγονός πως όλες οι μεγάλες ομάδες χρωστάνε σεβαστά ποσά, δείχνει προς εκείνη τη κατεύθυνση.

Συνοπτικά το οριστικό τέλος της υπόθεσης με την RCP είναι οπωσδήποτε θετικό, δεν είναι όμως ταυτόχρονα και το τέλος της οικονομικής περιπέτειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με βάση όσα μας λέχθηκαν και αναφέρουμε πιο πάνω, η χρονιά φέτος είναι καθοριστική.