Home TOP NEWS “Ο κ. Κυριάκου είχε αγοράσει σχεδόν 10.000 ευρώ λαχνούς”

“Ο κ. Κυριάκου είχε αγοράσει σχεδόν 10.000 ευρώ λαχνούς”

 


Ο επίσημος λογαριασμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Facebook, βλέποντας τον κόσμο να σχολιάζει το γεγονός πως νικητής του αυτοκινήτου που είχε η ομάδα στο λαχνό ήταν ο Λώρης Κυριάκου, απάντησε στον κόσμο πως ο κ.Κυριάκου είχε αγοράσει χιλιάδες λαχνούς.

Η ανάρτηση:

«Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, ο κ. Λώρης Κυριάκου είχε αγοράσει σχεδόν 10.000 ευρώ λαχνούς. 

Συνεπώς είχε και αυτός δικαίωμα να συμπεριληφθεί στην κλήρωση και κατ΄ επέκταση να κερδίσει κάποιο δώρο, όπως και έγινε.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπάναντς, ενώπιον χιλιάδων φιλάθλων».

«Αγαπητοί φίλοι,

Ο Λώρης Κυριάκου αγόρασε λαχνούς που αντιστοιχούσαν περίπου στο 10% του συνόλου των λαχνών που διατέθηκαν. Δεδομένου ότι κληρώσαμε δύο αυτοκίνητα, είχε περίπου 20% πιθανότητες να κερδίσει, το οποίο αποτελεί τεράστιο ποσοστό αν αναλογιστείτε για παράδειγμα ότι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος στο Τζόκερ είναι 1 στα 24.000.000! Η κλήρωση έγινε με κάθε διαφάνεια στο ημίχρονο του πρώτου μας ευρωπαϊκού αγώνα και τα αποτελέσματα μεταδίδονταν ζωντανά στο γήπεδο. Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν δυνατό το ΔΣ να αρνηθεί να παραδώσει το αυτοκίνητο στον νικητή επειδή ήταν στο παρελθόν διοικητικός παράγοντας. Προχωρώντας ένα βήμα, θα έλεγα ότι ιδανικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλοι οι διοικητικοί παράγοντες, πρώην και νυν, καθώς και όσοι έχουν άμεση σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ (χορηγοί, συνεργάτες, προσωπικό, κτλ) αποκλείονται από τέτοιες κληρώσεις. Σκεφτείτε όμως πόσα χρήματα θα χάναμε από μία τέτοια ενέργεια», ήταν η θέση του Μάριου Θεοδοσίου, υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου.