Home TOP NEWS Όταν τα λένε μόνοι τους και δεν μπορούμε να φωνάξουμε

Όταν τα λένε μόνοι τους και δεν μπορούμε να φωνάξουμε

Ότι στο Αποέλ έχουν θέματα είναι γνωστό. Ότι θα έφταναν ενώ μετρούν 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα να ξεκατινιάζονται δημόσια και να κατηγορούν τους δικούς τους ανθρώπους για τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στην επιτυχία, δεν το περιμέναμε. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Σωματείου του Αποέλ, Μίλτος Βιολάρης άφησε σοβαρές αιχμές για τον τρόπο που ο Πρόδρομος Πετρίδης “κέρδισε” τα πρωταθλήματα.


Να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Πριν από κάποιες μέρες μετά από τον αποκλεισμό του Αποέλ ο κ. Βιολάρης έγραψε τα εξής:

”  Το 2013 πήρες πρωτάθλημα με την Φωτοβολίδα της ΑΕΛ, το 2014 τα έκανες πλακάκια με τον Ερμή ενώ το 2015 ενόχλησες και εν τέλει αγόρασες τον Προπονητή του συνεκδικητή σου (πριν από την ολοκλήρωση των play offs) ”

Αγορές αντιπάλων προπονητών, “πλακάκια” με τον Ερμή, όλα αυτά δεν προκαλούν έκπληξη σε κανένα μας. Αυτές είναι οι πρακτικές που χρησιμοποιούσε ανέκαθεν το Αποέλ, σε κάποιο βαθμό αυτές αξιοποίησε για να γιγαντωθεί. Δυστυχώς όμως έχουμε τόσα θέματα οι ίδιοι που αδυνατούμε να φωνάξουμε. Ας αναλογιστούμε επιτέλους πόσο χαμηλά έχουμε ρίξει οι ίδιοι το δικό μας επίπεδο, για να μπορούν πλέον δημόσια να λένε αυτά τα πράγματα χωρίς επιπτώσεις. Σκεφτείτε πόσο άτρωτοι νιώθουν. Είναι πάγια θέση μας και θα συνεχίσουμε να τη λέμε: είναι η δική μας απουσία και αδυναμία που τους μεγάλωσε.