Home TOP NEWS Θεωρούν πως μπορεί για περισσότερα

Θεωρούν πως μπορεί για περισσότερα

Μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, ολόκληρη η μεσοαμυντική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχθηκε κριτική. Ο Τζον Κάρβερ τόνισε πως δεν είναι θέμα ενός παίκτη και απέδωσε την εμφάνιση στη γενικότερα προβληματική ανασταλτική λειτουργία. Ο κόσμος και ο τύπος όμως άσκησαν κριτική και σε παίκτες ατομικά και όπως ήταν φυσιολογικό, οι κεντρικοί αμυντικοί δέχθηκαν την πιο σκληρή. Ιδιαίτερα για το Μπρούνο Νασιμέντο εκφράστηκε προβληματισμός αφού ήρθε να ηγηθεί της άμυνας και κόντρα στον Ερμή δεν ήταν καλός.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ειδικά ο Νίκος Νταμπίζας αναγνωρίζουν πως η εμφάνιση δεν ήταν η αναμενόμενη. Ταυτόχρονα όμως, ανεξάρτητα με τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις γίνουν από δω και μπρος, θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να κριθεί από μεμονωμένες εμφανίσεις και πως πρέπει να του δοθεί επαρκής χρόνος. Ο Νασιμέντο στάθηκε καλά στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη φανέλα της Τοντέλα (που έκανε ιστορική χρονιά με αυτόν βασικό) και πιστεύουν πως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα έχει δείξει.

Γενικότερα οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να κρίνονται μέσα από 1-2 παιχνίδια, αλλά σε βάθος χρόνου. Ο κόσμος όμως κρίνει από αυτό που είδε μέχρι στιγμής και για αυτό αντιδρά έντονα. Ο Νταμπίζας υπήρξε κεντρικός αμυντικός παγκόσμιας κλάσης και για να τονίζει πως πιστεύει στο παίκτη κάτι συγκεκριμένο βλέπει. Ελπίζουμε και ο Μπρούνο με τη σειρά του να τον δικαιώσει και να ανέβει άμεσα, γιατί τα κενά μας απαιτούν και ατομική βελτίωση αν είναι να διορθωθούν.