Home TOP NEWS Να φύγει με χαμόγελο

Να φύγει με χαμόγελο

Η απαίτηση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους είναι εκεί και καταγεγραμμένη, μάλιστα την εκφράζουν όλοι σε κάθε ευκαιρία. Το δεύτερο ζητούμενο του ΛΑΟΥ, είναι το αυτονόητο και αυτό που μας έχουν υποσχεθεί! Να παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ καλό ποδόσφαιρο, να πάμε στο ΓΣΠ και να ευχαριστιόμαστε αυτό που βλέπουμε, να επιστρέψουμε σπίτι μας γεμάτοι πως είμαστε σε καλό δρόμο, πως είδαμε αυτό που περιμέναμε από την ομάδα.


Είναι τέτοια τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού σήμερα, που επιβάλλεται να το εκμεταλλευτούμε προς αυτό το σκοπό. Δεν υποτιμάμε προφανώς την Καρμιώτισσα, που φυσιολογικά θα έρθει στο παιχνίδι να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Η διαφορά όμως στο μέγεθος των ομάδων είναι τέτοια, που μας επιτρέπει να απαιτούμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να πάρει δηλαδή το αποτέλεσμα που θέλει, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι στα προηγούμενα ματς.

Ξέρουμε πως πολλοί θα πουν “όπως έπαιξε ως τώρα είναι αδύνατο”. Αν δεν έχουμε όμως απαίτηση σε τέτοια παιχνίδια να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεσπά πότε θα το κάνουμε; Ακολουθούν ντέρμπι και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάει σε αυτά με αυτοπεποίθηση. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ανεβάσει απόδοση και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Λέγαμε από πριν την έναρξη πως τα 5 παιχνίδια πρέπει να τα αξιοποιήσει για να βρει ρυθμό, είμαστε στο πέμπτο!