Home TOP NEWS Να ‘ταν όλοι σε αυτό το επίπεδο

Να ‘ταν όλοι σε αυτό το επίπεδο

Σε κάποιο βαθμό, για τα πιο κάτω που θα διαβάσετε έπαιξε ρόλο και η δυναμικότητα του αντιπάλου, βασίζονται κυρίως στους αριθμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε αρκετές αδυναμίες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, το εύκολο γκολ δεν ήταν μια από αυτές. Ενώ η εικόνα της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη, οι επιθετικοί της βρίσκουν δίκτυα και κυρίως σε αυτή τους την ικανότητα οφείλεται το γεγονός πως ήρθαν οι βαθμοί. Φτιάχνουν άλλωστε και οι αντιπάλοι μας ευκαιρίες, μάλλον περισσότερες του φυσιολογικού.


Ντάρμπισαϊαρ και Σέρινταν μαζί μετρούν ήδη 9 γκολ, τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ γενικά έχει πετύχει 12 σε 5 ματς και έχει τη δεύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Το αξιοσημείωτο είναι πως μόνο η ΑΕΚ και το Αποέλ έχουν πετύχει περισσότερα γκολ από όσα ο Άγγλος και ο Ιρλανδός. Καμία ομάδα δεν έχει πετύχει 9 γκολ πέραν από αυτές που προαναφέραμε κάτι που δείχνει πως ως τώρα κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Το ζητούμενο για τους δυο επιθετικούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να συνεχίσουν να σκοράρουν, να παραμείνουν σε ψηλό επίπεδο. Για την υπόλοιπη ομάδα, να φτάσει εκεί που είναι οι συμπαίκτες τους γιατί ο πήχης ψηλώνει από αυτή τη βδομάδα απότομα και δεν μπορούμε να περιμένουμε πάντα τον Σέρινταν και τον Ντάρμπισαϊαρ να μας ξελασπώνουν.