Home TOP NEWS Ο προβληματισμός του Δ.Σ. δεν αγγίζει πρόσωπα

Ο προβληματισμός του Δ.Σ. δεν αγγίζει πρόσωπα

Δεν θα τεθεί θέμα προπονητή στη σημερινή συνεδρία του Δ.Σ. όπως πληροφορούμαστε. Κατακρίβιαν, είναι λίγο απομακρυσμένο ακόμα και να εκδοθεί οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα θα συζητηθούν. Ο προβληματισμός είναι προφανώς έντονος, από τη στιγμή που η ομάδα εντός γηπέδου δείχνει επανειλημμένα κτυπητές αδυναμίες. Δεν πρόκειται όμως όπως είπαμε να συζητήσουν θέμα αντικατάστασης του προπονητή.


Η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. θεωρεί πως το ρόστερ διαθέτει την ποιότητα να βγει από την δύσκολη θέση που την έβαλαν οι εμφανίσεις της, χωρίς πάντως να αγνοούν ότι υπάρχουν και κενά. Αυτά μπορούν να καλυφθούν μόνο Γενάρη, έτσι για την ώρα προτιμούν να ψάξουν τους τρόπους που θα ανέβουν οι υφιστάμενοι παίκτες. Επικρατεί η πεποίθηση μεταξύ των μελών πως η ομάδα δέχεται μεγάλη πίεση, η οποία επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές αν και όπως μας λέχθηκε “είναι λογικό ο κόσμος να αντιδρά”.

Ουσιαστικά, στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν, πως εκείνο που χρειάζεται να κάνουν αυτή τη χρονική περίοδο είναι να ασκήσουν έλεγχο στο τεχνικό επιτελείο και να ξεκαθαρίσουν τις απαιτήσεις. Συνταρακτικές ειδήσεις και ενέργειες όμως, η σημερινή συνεδρία δεν θα βγάλει.