Home TOP NEWS Πάνω από όλα υγεία Δημήτρη!

Πάνω από όλα υγεία Δημήτρη!

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο διεθνής άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γίνεται 28 μιας και είναι γεννημένος 28/9/1988. Το πρώτο πράγμα που έχουμε να ευχηθούμε στο Δημήτρη είναι υγεία! Αν την έχει, είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ΟΜΟΝΟΙΑ με την απόδοση του.


Ο Χριστοφή ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το Παραλίμνι το 2008 και το ποσό που δόθηκε για την μεταγραφή του δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες. Αφού πέρασε μια περίοδο προσαρμογής και ατομικής τεχνικής βελτίωσης, άρχισε να αποσβένει το ποσό με τις εμφανίσεις του. Αποκορύφωμα ήταν η χρονιά 2012/13 όταν βασισμένος στα καταπληκτικά του φυσικά προσόντα έκανε πράγματα και θαύματα και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Κύπρου.

Κάπου εκεί ήρθε η μεταγραφή στην Ελβετική Σιόν, η οποία αποτέλεσε τον λόγο που η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε τότε τα κριτήρια. Δυο χρόνια μετά, ο Τζίμης ένιωσε πως ήρθε η ώρα της επιστροφής, ξεκαθάρισε πως αυτό θα γίνει μόνο για την ομάδα μας, απέρριψε τους υπόλοιπους και μετά από ένα μεγάλο σήριαλ που περιελάμβανε και συλλογή χρημάτων από το κόσμο επέστρεψε στην ομάδα που αγαπάει.

Οι τραυματισμοί του πέρσι δυστυχώς δεν τον άφησαν να προσφέρει, εμφανίζεται όμως αποφασισμένος να το κάνει φέτος. Τη Κυριακή θα είναι στην αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα και ευχόμαστε να αρχίσει να θυμίζει το Δημήτρη που όλοι αγαπήσαμε! Χρόνια πολλά Τζίμη, κάθε καλύτερο σε ποδοσφαριικό και προσωπικό επίπεδο!

Οι ευχές της ομάδας στον Τζίμη