Home TOP NEWS Πώς θα συνυπάρξουν Κίλιαν και Ματ;

Πώς θα συνυπάρξουν Κίλιαν και Ματ;

Ότι θα παίξουν και οι δύο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Κίλιαν Σέρινταν και Ματ Ντάρμπισαϊαρ είναι οι πιο φορμαρισμένοι παίκτες της ομάδας και την περασμένη εβδομάδα ήταν η απόδοση τους που γλίτωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ από τα χειρότερα. Μετά από το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και τον τρόπο που το προσέγγισαν γενικά, η εντεκάδα ξεκινάει από αυτούς, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τους χωρέσει ο Τζον Κάρβερ στους πρώτους έντεκα.


Ουσιαστικά δύο είναι τα ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι ο Κάρβερ να μην αλλάξει τον σχηματισμό του 4-2-3-1, με τον Σέρινταν να ξεκινάει στο αριστερό φτερό εκτοπίζοντας ένα εκ των Κύπρου και Αγκάγιεφ. Το δεύτερο είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίξει 4-4-2 (είτε στην ευθεία είτε με ρόμβο) με τον Ιρλανδό και τον Άγγλο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο, όπως δηλαδή τελείωσε το προηγούμενο της ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα καλύτερα του παιχνίδια φέτος ο Σέρινταν πάντως, τα έκανε στην επίθεση, είτε σαν μοναδικός προωθημένος είτε με παρτενέρ. Εκείνο που θεωρούμε όμως πως θα παίξει περισσότερο ρόλο από το πού βολεύεται ο Ιρλανδός, είναι η τακτική που θέλει να ακολουθήσει ο κόουτς. Στην προκειμένη περίπτωση, μπορεί να είναι το ίδιο πράμα.