Home TOP NEWS Τα ντέρμπι δεν θα μας περιμένουν

Τα ντέρμπι δεν θα μας περιμένουν

Στους πολλούς νεαρούς στάθηκε ο Αντρέας Δημητρίου, όταν κλήθηκε να δώσει κάποιους πιθανούς λόγους που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν απέδωσε ως τώρα τα αναμενόμενα. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας είπε τα πιο κάτω:


Το πρώτο σημείο στο οποίο κατέληξαν άπαντες ως πιθανή αιτία αφορά το κομμάτι της ψυχολογίας ή της νοοτροπίας. Εκφράζεται η άποψη πως οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χρειάζονται χρόνο για να μπορέσουν να προσαρμοστούν στην πίεση που απορρέει από το εκτόπισμα και τις απαιτήσεις της ομάδας, κάτι που επηρεάζει ευρύτερα τη λειτουργία της ομάδας.

Ενδεχομένως τα πιο πάνω να ισχύουν, άλλωστε δεν μπορεί να είναι βέβαιος κανείς πως θα αντιδράσει κανείς ένας παίκτης στα δύσκολα, εκτός κι αν τον δει σε πραγματικές συνθήκες αγώνα. Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει να παίξει ένα παιχνίδι στο οποίο θα της ασκηθούν πιέσεις, ενώ και ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός. Τέτοια παιχνίδια φτιάχνουν χαρακτήρα, σε τέτοιες συνθήκες δείχνουν και οι ποδοσφαιριστές τα κότσια τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τους έχει ανάγκη να αποδώσουν όπως αρμόζει στη φανέλα που φοράνε γιατί τα ντέρμπι δεν θα τους περιμένει να μεγαλώσουν ή να ωριμάσουν. Μόνο αν μπουν στο γήπεδο με τη σωστή νοοτροπία έχουμε ελπίδες να φύγουμε με διπλό.