Home TOP NEWS Ας βοηθήσει και η ομάδα

Ας βοηθήσει και η ομάδα

 


Δεν θα ισχυριστούμε πως το κλίμα άλλαξε, γιατί για κάτι τέτοιο χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Η ανακοίνωση εκστρατείας εγγραφής μελών από το Δ.Σ. όμως, ήταν σίγουρα η πιο αισιόδοξη νότα στην ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ καθημερινότητα εδώ και καιρό. Ήταν κάτι που ζητούσαμε όλοι εδώ και πάρα πολύ καιρό και που πρώτη φορά γίνεται επίσημα από διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρέπει να διαχωρίσουμε την εγγραφή μελών από την απόδοση της ομάδας και να κάνουμε αιτήσεις.

Επειδή όμως η προηγούμενη πρόταση είναι αδύνατη στο 100%, ελπίζουμε να βοηθήσει και η ομάδα. Ειδικά οι Κύπριοι παίκτες μπορούν να αντιληφθούν γιατί είναι σημαντική η χθεσινή ανακοίνωση και μπορούν να αντιληφθούν τι ξεσηκωμός θα ακολουθήσει αν παίξουν και όμορφο ποδόσφαιρο. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα, στο οποίο η ομάδα ψάχνει εξιλέωση για τις προηγούμενες εμφανίσεις της και μια νίκη που θα την βοηθήσει να προχωρήσει. Ενδεχόμενη νίκη θα δημιουργήσει για πρώτη φορά φέτος δυναμική.

Για να έρθει όμως, εννοείται πως η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βελτιωθεί σε όλες τις γραμμές. Έχουμε δείξει κτυπητές αδυναμίες τις οποίες πρέπει να σουλουπώσουμε αν είναι να εμφανιστούμε διεκδικητικοί. Και το λέμε ξανά, θα ήταν ιδανικό η ομάδα να βοηθήσει με την απόδοση της την εκστρατεία εγγραφής μελών.