Home TOP NEWS Επένδυση που πιάνει τόπο

Επένδυση που πιάνει τόπο

 


Η εμπιστοσύνη του Κάρβερ στον Φάνο Κατελάρη δεν ήταν αναμενόμενη. Είναι όμως μία ευχάριστη και σημαντική εξέλιξη. Ο Άγγλος τεχνικός είδε κάποια στοιχεία στο νεαρό ποδοσφαιριστή και του έδωσε σταδιακά χρόνο. Από το ευρωπαϊκό με τη Μπάνατς στο ΓΣΠ να είναι η αρχή. Στο πρωτάθλημα ο νεαρός μπήκε σαν αλλαγή σε δύο παιχνίδια με τον Εθνικό και την Καρμιώτισσα, όταν το σίδερο έβραζε και στη συνέχεια πήρε φανέλα βασικού σε τρία ματς.

Στο ρόμβο του Κάρβερ αναλαμβάνει τεράστιο βάρος, λειτουργώντας σαν ο «bodyguard” των κεντρικών αμυντικών, αλλά βλέπει και πολλές φορές τη μπάλα να περνά από τα πόδια του. Με κύριο αντίπαλο την… απειρία, τα πάει μία χαρά.  Κάνει την ανασταλτική του δουλειά, μπαίνει στο παιχνίδι, βοηθά στον αέρα. Σίγουρα θέλει βελτίωση, όπως στην αντίληψη του χώρου, στην εκτίμηση της στιγμής που θα επέμβει και στο πως θα διαχειριστεί τα διπλά του (άμυνα και συμμετοχή στην οργάνωση-επίθεση)  καθήκοντα του.  αλλά αυτό είναι θέμα χρόνου. Η εξέλιξη του θέλει τον καιρό της και είναι σημαντικό που τον παίρνει.

Πηγή: sigmalive.com/sports

Χρειάζεται στήριξη (την έχει) όταν θα κάνει λάθη γιατί σίγουρα θα κάνει. Όμως είναι καθολική άποψη ότι ο Κατελάρης ανταποκρίνεται στον μέγιστο βαθμό, υπό τις περιστάσεις.  Έχει όλο το πακέτο για να σταδιοδρομήσει στη θέση του ανασταλτικού μέσου. Δύναμη, ταχύτητα, ύψος και πειθαρχεία στο παιχνίδι.
Όποια και αν είναι η παράλληλη πορεία της ομάδας, το «ψήσιμο» ενός ακόμη Κύπριου παίκτη, που θα πάρει θέση στη ραχοκοκκαλιά είναι μία επένδυση για τα επόμενα χρόνια. Επένδυση που ήδη πιάνει τόπο.