Home TOP NEWS Μαργκάσα: “Είναι σημαντικό για όλη την ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο”

Μαργκάσα: “Είναι σημαντικό για όλη την ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο”

game9-omonoia-aris-arxigoi (98)


Ο Ρενάτο Μαργκάσα μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, μίλησε στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy και τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει περισσότερη βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι ενώ χαρακτήρισε παράξενο συναίσθημα το να παίζεις μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Για τον αγώνα που σε κάποια φάση στράβωσε:

«Ναι, δεχθήκαμε το 2-1 και δώσαμε ελπίδες στον Άρη αλλά μετά που βάλαμε το τρίτο ηρεμήσαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε.»

Για την ασίστ στο 2ο γκολ αλλά και τους στόχους για την συνέχεια με ΑΕΖ:

«Είναι σημαντικό για όλη την ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο, αλλά και εγώ να προσπαθώ να παίζω όπως θέλει ο προπονητής και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με σοβαρότητα για να πάμε στην Πάφο και να κερδίσουμε».

Για την απουσία του κόσμου:

«Είναι λίγο παράξενο, προτιμώ να παίζω με όλο τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίζει και πιστεύω πως στην Πάφο θα τους έχουμε ξανά και θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι δεν κράτησαν για ακόμη μια φορά το μηδέν πίσω:

«Δυστυχώς θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ, μετά βάλαμε το τρίτο και ηρεμήσαμε λίγο και δεν δώσαμε τόσες ευκαιρίες για τον αντίπαλο να μας κάνει γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε και αυτό το κομμάτι και πιστεύω στο επόμενο παιχνίδι θα το καταφέρουμε».

https://www.youtube.com/watch?v=9um29Z51jwc