Home TOP NEWS Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – Στόχος η πρώτη μεγάλη νίκη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – Στόχος η πρώτη μεγάλη νίκη

 


Με το μυαλό μόνο στο ντέρμπι, οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα. Για τον Τζον Κάρβερ προέκυψε απουσία της τελευταίας στιγμής, πέραν των γνωστών με τους Φιλιώτη, Βασιλείου και Κότσαρη που είναι καιρό παροπλισμένοι, αφού μπορεί ο Όρσουλιτς να επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά έμεινε έξω ο Μάριος Δημητρίου λόγω ίωσης. Ο Κροάτης πλέον είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που θα κρίνει εάν θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Πρώτιστος στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να πάρει τη νίκη, που θα ανεβάσει τη ψυχολογία στην ομάδα, ενώ αν συνδυαστεί με καλή εμφάνιση θα ήταν ακόμη καλύτερα. Οι παίκτες γνωρίζουν πως ο κόσμος περιμένει να τους δει βελτιωμένους σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και δηλώνουν πανέτοιμοι να παρουσιαστούν αντάξιοι των προσδοκιών.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους:

Κωνσταντίνο Παναγή, Ντάριο Κρέσιτς, Αντρέα Χριστοδούλου, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Καρλίτος, Λούκα Βύντρα, Μπρούνο Νασιμέντο, Μάριν Όρσουλιτς, Θανάση Παντελιάδη, Άρη Σοϊλέδη, Ρενάτο Μαργκάσα, Φάνο Κατελάρη, Γεράσιμο Φυλακτού, Μπλάτι Τουρέ, Γκεόργκε Φλορέσκου, Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Σάκη Κύπρου, Ονησίφορο Ρουσιά, Δημήτρη Χριστοφή, Ματ Νταρμπισάιαρ και Κίλιαν Σέρινταν