Home TOP NEWS Ψάχνει πως θα χωρέσει τον Τζίμη

Ψάχνει πως θα χωρέσει τον Τζίμη

Με 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος έκανε τα καλύτερα της παιχνίδια. Ο Κάρβερ κατάφερε να κρύψει κάποιες αδυναμίες μέσω του πολυπληθούς κέντρου, ενώ οι Σέρινταν-Ντάρμπισαϊαρ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επίσης συμβάλλει στην ορθή εφαρμογή του, τουλάχιστον για κάποια διαστήματα των παιχνιδιών μας (κόντρα στη Σαλαμίνα το διάστημα ήταν αρκετά μεγάλο). Με αυτό το σύστημα όμως, μένουν οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί στον πάγκο.


Και που είναι το πρόβλημα, θα ρωτήσει κάποιος. Όταν όμως δεν έχει ακόμα βρει θέση στην εντεκάδα πιθανότατα ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας, όσο να πεις ο προπονητής μπαίνει σε σκέψεις. Ο Τζον Κάρβερ ψάχνει να βρει πώς θα χωρέσει τον Δημήτρη Χριστοφή στην εντεκάδα, γιατί εκτός των άλλων, σύντομα έρχονται ντέρμπι και είναι δεδομένο πως θα τον χρειαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, είτε σαν ακραίο, αν αποφασίσει να αλλάξει το σχήμα, είτε σαν επιθετικό, εκεί όπου έπαιξε σαν αλλαγή τα τελευταία δυο παιχνίδια.

Από κει και πέρα, είναι και άλλος ένας παίκτης που πρέπει ο Κάρβερ να προετοιμάζει σιγά σιγά, αν βέβαια, έχει στο μυαλό του να κάνει αλλαγές. Ο λόγος για τον Μάριν Όρσουλιτς, που για την ώρα έχει χάσει τη θέση του από τον Γκεόργκε Φλορέσκου. Σε περίπτωση που ο Κάρβερ θέλει να τον ετοιμάσει για εντεκάδα μέχρι τα ντέρμπι, πρέπει να πάρει χρόνο στα επόμενα ματς.