Home TOP NEWS Η ψυχολογία περνάει από το γήπεδο

Η ψυχολογία περνάει από το γήπεδο

 


Την στιγμή που η ποδοσφαιρική μας ομάδα προσπαθεί να αποδείξει ότι σωστά μπήκε ο πήχης φέτος πιο ψηλά, το Διοικητικό Συμβούλιο ψάχνει τρόπους να φέρει χρήμα στα ταμεία, για να είναι βέβαιο από τώρα, πως μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε θέμα. Τα δύο πιο πίσω γεγονότα, συνδέονται άμεσα και δεν θα κουραστούμε ποτέ να λέμε πως όσο κι αν αγαπάμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, η ψυχολογία του κόσμου στο τέλος της ημέρας θα περνάει πάντα από το γήπεδο.

Όταν βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει μπάλα, να είναι περήφανη, να διεκδικεί μεγαλεία, ο κόσμος είναι διατεθειμένος να δώσει τα πάντα. Για αυτό οι ποδοσφαιριστές μας όσο η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, παίζουν για πολλούς λόγους. Παίζουν για να μας κρατήσουν συσπειρωμένους και κοντά στην ομάδα, παίζουν και για να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει, να την βοηθήσουν να επιστρέψει στα πρωταθλήματα. Μπορεί να μην το επέλεξαν οι ίδιοι, ο ρόλος τους όμως είναι διπλά σημαντικός.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί αυτή τη περίοδο να αυξήσει τα καλά της διαστήματα, να σταθεροποιήσει την απόδοση της και να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα. Η γενική εντύπωση που υπάρχει είναι πως μπορεί να μπει σφήνα στις πρώτες θέσεις, μόνο αν πετύχει τα πιο πίσω, αν και έχει δυνατότητες. Σε περίπτωση που τα καταφέρει, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχει συσπειρώσει πίσω του τον μεγάλο ΛΑΟ της ομάδας. Μόνο τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα φοβάται τίποτα.