Home TOP NEWS Στην τελευταία του κατοικία, με το κασκόλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Στην τελευταία του κατοικία, με το κασκόλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

 


Ένας πιστός ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Ο κύριος Ηλίας, μέλος του σωματείου για χρόνια, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και πιστός ακόλουθος της ομάδας σε κάθε παιχνίδι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 69 ετών. Στην τελευταία του κατοικία, μετά από δική του επιθυμία, πήρε μαζί του το κασκόλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της μεγάλης του αγάπης!

Ήταν αγαπητός σε όλους τους φίλαθλους του “τριφυλλιού” που τον γνώριζαν, γνωστός για τα πειράγματα του, ενώ διατηρούσε φιλία με αρκετούς ποδοσφαιριστές, που εξέφρασαν συλλυπητήρια προς την οικογένεια του. Δεν μπορούσε μακριά από την ΟΜΟΝΟΙΑ και μέχρι πριν κλείσουν οι πόρτες του “Ηλίας Πούλλος” παρακολουθούσε σχεδόν κάθε προπόνηση! Τελευταίο παιχνίδι που παρευρέθηκε ήταν με τον Ερμή, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Παρόλους τους πόνους που είχε, τον μετέφεραν στο γήπεδο να δει τη μεγάλη του αγάπη!

Μάλιστα, το εισιτήριο διαρκείας του έχει ισχύ μέχρι το 2018! Να αναφερθεί πως η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ κατέθεσε στεφάνι στην κηδεία του κυρίου Ηλία, αιώνια πιστού της οπαδού!

Καλό Ταξίδι κ. Ηλία, για πάντα πράσινος!

*Στη φωτογραφία είναι ο κύριος κάτω αριστερά με την άσπρη φανέλα.

k.elias