Home TOP NEWS Με τέτοια 45λεπτα, δεν έχει να φοβάται

Με τέτοια 45λεπτα, δεν έχει να φοβάται

 


Σε μονό τέρμα έπαιξε τη Νέα Σαλαμίνα στο πρώτο ημίχρονο χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ και καθαρά από ατυχία δεν είχε σκοράρει. Οι πράσινοι έφτιαξαν τουλάχιστον 7 ευκαιρίες με 9 τελικές, έναντι καμίας του αντιπάλου, κατοχή πάνω από 60% ενώ είχαν κερδίσει και 8 κόρνερ και η Σαλαμίνα κανένα.

Αυτό το “45λεπτο” έστειλε πολλά θετικά μηνύματα στον κόσμο. Όλοι είδαν πως η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ομοιογένεια και να δένει και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη. Θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση από το χθεσινό αποτέλεσμα για τους πράσινους. Κανέναν δεν χαροποιούν οι ισοπαλίες και είτε με καλή εμφάνιση είτε όχι, ένα βαθμό δίνουν. Δεν υπάρχει όμως άνθρωπος που να μην αντιλήφθηκε την χθεσινή αισθητή βελτίωση.

Και πιστεύουμε πως με τέτοιες εμφανίσεις, η ομάδα δεν έχει να φοβάται τίποτα. Στην βελτίωση της ομάδας του στάθηκε και ο Τζον Κάρβερ λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι παίκτες του χθες έκαναν μεγάλο βήμα. Το σημαντικό από δω και πέρα είναι να συνδυάζεται καλή εικόνα, με βαθμούς. Έχουμε μείνει ήδη αρκετά πίσω, σε βαθμό που δύσκολα μπορούμε για την ώρα να μιλάμε για κάτι παραπάνω από την Ευρώπη.