Home TOP NEWS Κάρβερ προς τον κόσμο: “Ξέρω τι σημαίνει για σας το επόμενο παιχνίδι”

Κάρβερ προς τον κόσμο: “Ξέρω τι σημαίνει για σας το επόμενο παιχνίδι”

 


Στον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού συνεχίστηκε η Εκστρατεία Εγγραφής Μελών της ομάδας μας. Βέβαια ενόψει ντέρμπι η συζήτηση και οι δηλώσεις είχαν αγωνιστικό χρώμα, με όλους να στέλνουν μήνυμα νίκης ενόψει Αποέλ.

«Βλέπω στα μάτια του κόσμου πόσο αγαπά την ομάδα και πόσο πάθος έχει. Με τη βοήθεια της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών πιστεύω πως κτίζουμε κάτι καλό και σιγά σιγά αποδίδουμε καλύτερα και αυτό ξέρω πως το αναγνωρίζετε. Στην αρχή δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε», ανέφερε ο Τζον Κάρβερ για τον κόσμο που ήταν εκεί και την προσπάθεια που κάνουν για να κτιστεί η ομάδα που θέλουμε, και συμπλήρωσε για τον αγώνα με το Αποέλ:

meli-lemesos-syfi-17

«Ξέρω τι σημαίνει για σας το επόμενο παιχνίδι. Είναι μία ξεχωριστή αναμέτρηση. Να είστε βέβαιοι πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τη νίκη και να αλλάξουμε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Η στήριξη σας είναι σημαντική στο παιχνίδι που ακολουθεί, σας χρειαζόμαστε. Με την ΑΕΛ ήσασταν εξαιρετικοί».

meli-lemesos-syfi-9

Ο Ρενάτο Μαργκάσα ανέφερε πως όλοι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί τη σημαντικότητα του αγώνα που έρχεται και πως όλοι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Ο Κωνσταντίνος Παναγή μεταξύ άλλων κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο και γενικά να είναι κοντά στην ομάδα ενώ με αυτό συμφώνησε και ο Καρλίτος

meli-lemesos-syfi-20

meli-lemesos-syfi-21

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ